Σε πλειστηριασμό η μονάδα του Λιμπάντση

Σε πλειστηριασμό η μονάδα του Λιμπάντση


  Σε πλειστηριασμό οδηγείται η μονάδα τυποποίησης και συντήρησης οπωροκηπευτικών και φρούτων της εταιρείας «Λιμπάντσης Α.Ε» επί της γέφυρας του Ύπατου Θηβών.


Ο πλειστηριασμός έχει οριστεί για την 1η Νοεμβρίου με επισπεύδουσα εταιρεία την Intrum. Αρχική τιμή εκκίνησης είναι τα 3,42 εκατομμύρια ευρώ.
Η ημερομηνία πραγματοποίησης του πλειστηριασμού μπορεί να μεταβληθεί εφόσον υπάρξουν κινήσεις αναστολής. Πρόκειται για μία ενέργεια που προκαλείται από χρέος 500.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό ορίζεται από την επισπεύδουσα εταιρεία ως «μέρος» της συνολικής απαίτησής της και με τη ρητή επιφύλαξη «για την είσπραξη του υπολοίπου επιταχθέντος ποσού με άλλη αναγκαστική εκτέλεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σε άλλον πλειστηριασμό».


Τονίζεται πως με βάση τις οικονομικές κατάστασεις του 2019, τις τελευταίες που δημοσίευσε η εταιρεία «Λιμπάντσης Α.Ε», αυτή είχε σύνολο ενεργητικού(περιουσιακών στοιχείων) ίσο με 42.397.787 ευρώ και υποχρεώσεις ίσες με 93.522.366 ευρώ. Οι καθαρές ζημιές(μετά φόρων ανήλθαν στα 3.439.071 ευρώ και οι συσσωρευμένες ζημιές στα 61.899.948 ευρώ.


Πηγή newmoney.gr

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content