Σχολικοί Αγώνες Στίβου Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων – φώτο

Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων στην Αλίαρτο.

Με μεγάλη χαρά διοργανώσαμε την Πέμπτη, 05-05-2024 και  αναβιώσαμε τους Σχολικούς Αγώνες,  για μαθητές των Δημοτικών σχολείων της ευρύτερης περιοχής στην Αλίαρτο.

Οι αγώνες  πραγματοποιήθηκαν στις  εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου  Αλιάρτου,  συνδιοργανώθηκαν από τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων,  την Δ/νση Α/θμιας Εκ/σης Βοιωτίας και την υποστήριξη του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Συμμετείχαν συνολικά 138 μαθητές-τριες  από  Σχολεία  Λιβαδειάς, Θήβας, Ορχομενού, Θεσπιών, Μαυρομματίου και Αλιάρτου.

Οι μαθητικοί αγώνες αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μικρούς μαθητές-τριες να αναδείξουν τις αθλητικές τους δεξιότητες, να συνεργαστούν με τους συμμαθητές τους και να βιώσουν τη χαρά του αθλητισμού σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας.

Στόχος μας είναι να προωθήσουμε τον αθλητισμό, την ευζωία και παράλληλα να ενισχύσουμε την κοινωνικοποίηση και την ομαδική εργασία των παιδιών.

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, Γιώργος Αραπίτσας δήλωσε: 

“Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να φιλοξενούμε αυτούς τους μαθητικούς αγώνες. Θέλουμε να δώσουμε στους μαθητές μας την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία και να καλλιεργήσουν τον αθλητικό πνεύμα και τις αξίες της συνεργασίας και του σεβασμού».

Καλούμε όλους τους γονείς, εκπαιδευτικούς και φίλους των μαθητών-τριών να ενθαρρύνουν τα παιδιά σε τέτοιες διοργανώσεις”.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr