Πτώση άνδρα στο ποτάμι του Κηφισού

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές και την Τροχαία λόγω πτώσης άνδρα στο ποτάμι του Κηφισού στο ύψος της Λαχαναγοράς στην περιοχή του Ρέντη περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου.

Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα στο σημείο, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση για την ανάσυρση του άνδρα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έχει τραυματιστεί και είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε στο ποτάμι.

Λόγω της μεγάλης κινητοποίησης των αρχών είχαν κλείσει οι αριστερές λωρίδες στην άνοδο του Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία με την Τροχαία να ενημερώνει ότι πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει κανονικά.

Ωστόσο η κυκλοφορία διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσκολία και το μποτιλιάρισμα που έχει σχηματιστεί ξεκινά από την Παραλιακή.

Η κίνηση ωστόσο υπάρχει και στο αντίθετο ρεύμα λόγω της ώρας αιχμής. Έτσι δυσκολίες παρατηρούνται στην άνοδο και την κάθοδο του Κηφισού, στα δύο ρεύματα της Λεωφόρος Ποσειδώνος, στη Λεωφόρο Κηφισίας αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

newsbomb

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content