“Προσοχή η Αράχωβα είναι δίπλα από το Δίστομο”

Ντασιώτης: ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ !!!!


Με αφορμή τη φρικτή κακοποίηση και το θάνατο του άκακου σκύλου στην Αράχωβα, εκφράσαμε όλοι τον αποτροπιασμό και την απαίτηση να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά το κτήνος που προέβη σε αυτή την πράξη.


Επίσης είναι αυτονόητο το χρέος και ηθικό καθήκον οποιουδήποτε γνωρίζει κάτι να δώσει στοιχεία στις αρχές και να τις βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Η κυκλοφορία ανάμεσά μας ανθρώπων με τέτοια ένστικτα είναι απολύτως επικίνδυνη για όλους. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!


Από το αυτονόητο αυτό σημείο, έως τη στοχοποίηση και ενοχοποίηση όλων των κατοίκων της Αράχωβας απέχει ένα ΡΑΪΧ δρόμο. Ακριβώς αυτή τη λογική χρησιμοποίησε το 3ο ΡΑΪΧ του Χίτλερ και αιματοκύλησε το ΔΙΣΤΟΜΟ και εκατοντάδες άλλα χωριά της Ελλάδας.


Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, για συγκεκριμένη και απολύτως καταδικαστέα πράξη, είναι το κυρίαρχο στοιχείο του Ναζισμού και σίγουρα δεν οδηγεί στην ανεύρεση του δράστη, αλλά στην δημιουργία θορύβου και τεχνητής οργής που στο τέλος τον προστατεύει.


ΕΠΟΜΕΝΩΣ :

  • Η πράξη είναι εγκληματική και ο εγκληματίας πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
  • Η Αράχωβα είναι μια όμορφη κωμόπολη και οι κάτοικοί της πολύ φιλόξενοι, όπως ήταν πάντα και δεν έγιναν ξαφνικά εγκληματίες.
  • Όλοι οι «εισαγγελείς του διαδικτύου», που αποδίδουν συλλογικές ευθύνες για μεμονωμένη και απολύτως καταδικαστέα εγκληματική πράξη και καταστρέφουν υπολήψεις, να θυμούνται πως το Δίστομο είναι ακριβώς δίπλα και «τη συλλογική ευθύνη» την πλήρωσε με πολύ αίμα. Ας μην ξαναζωντανεύουμε τη λογική του ναζισμού. Είναι ιεροσυλία !!!!
Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content