Πριν τη Σέντρα Με τον Δημήτρη Σοβατζή – Εκπομπή 13/05/23

Μία εβδομάδα μετά τον τελικό κυπέλλου Βοιωτίας και ο Δημήτρης Σοβατζής σχολιάζει την επικαιρότητα για το Βοιωτικό Ποδόσφαιρο.

Πρώτη καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή «Πριν τη Σέντρα» ήταν η κυρία Κωνσταντινίδη Χριστίνα, προπονήτρια του Γ.Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΗΒΑΣ. Ενημέρωσε τους ακροατές για τις δράσεις του Συλλόγου και για τα Κενταύρια που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 13 Μαϊου 2023 στο Δημοτικό Γήπεδο της Θήβας. Τα Κενταύρια είναι οι 1οι Μαθητικοί Αγώνες Στίβου για παιδιά από 6 έως 13 ετών, η οποία πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στην Θήβα σε συνδιοργάνωση με τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας και τον Δήμο Θηβαίων.

Η κυρία Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε στη σημαντική βοήθεια που έχει λάβει ο Αθλητικός Σύλλογος από τον Δήμο Θηβαίων και τον ΔΟΘ κι ευχαρίστησε προσωπικά τον κύριο Αναστασίου Γιώργο (Δήμαρχο Θηβαίων) καθώς επίσης και τον κύριο Ανδριανό Βαγγέλη (Πρόεδρο του ΔΟΘ).

Στη συνέχεια της εκπομπής, είχαμε παρέμβαση από τον κύριο Φλώτσιο Θεοφάνη, πρόεδρο του ΓΣ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ. Έγινε συζήτηση σχετικά με την πορεία του Ερμή Σχηματαρίου στην φετινή σεζόν, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο ένας από τους στόχους που έπιασε η ομάδα φέτος ήταν να παραμείνει με άνεση στην ίδια κατηγορία.

Αν και ο Ερμής Σχηματαρίου έχει την απόλυτη στήριξη του Δήμου Τανάγρας και του Δημάρχου κύριου Βασίλη Περγάλια που είναι σε όλη την πορεία του αρωγός της προσπάθειας, η ομάδα θα έρθει αντιμέτωπη με ένα μεγάλο πρόβλημα σε περίπτωση που στην επόμενη σεζόν κάνει το μεγάλο βήμα της ανόδου προς την Α1 Εθνική Κατηγορία. Το βασικό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει είναι το θέμα του γηπέδου που πρέπει να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές για να μπορέσει να αγωνιστεί η ομάδα στην Α1 και σήμερα το πιο κοντινό γήπεδο στο Σχηματάρι με αυτές τις προδιαγραφές είναι αυτό της Χαλκίδας.

Ο Ερμής Σχηματαρίου με προπονητή τον Νίκο Οικονόμου στέκεται παράλληλα τυχερός που βρίσκεται σε μία περιοχή με τεράστια βιομηχανική ανάπτυξη που του δίνει οικονομική ώθηση και μπορεί να πρωταγωνιστεί στην Α2 κατηγορία ακόμα κι ως ομάδα μίας μικρής κωμόπολης.

Μπορείτε παρακάτω να βρείτε το σχετικό βίντεο της εκπομπής:

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content