Πραγματοποίηση 8ου Αγώνα Ορεινού Δρόμου ΛΕΒΑΔΟΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποίηση 8ου Αγώνα Ορεινού Δρόμου ΛΕΒΑΔΟΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 21 Ιανουαρίου 2024, ο 8ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «ΛΕΒΑΔΟΣ» με τη συμμετοχή 1.300 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα, ενώ υπήρξαν και 4 συμμετέχοντες αθλητές που έφθασαν στη Λιβαδειά από τις Βρυξέλλες.
Την εκκίνηση των δύο διαδρομών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Γεώργιος Ντασιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας κα Φανή Παπαθωμά και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Περγαντάς που ήταν και ο ιατρός του αγώνα.


Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νότης Αγνιάδης, Γιώργος Λιανός, Βασίλης Ιωαννίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λουκάς Πολυτάρχου, ο σύμβουλος της Κοινότητας Λιβαδειάς κ. Παντελής Μυτηλιναίος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Περγαντάς, και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες και συνεχάρη όλους όσοι συνετέλεσαν στην άρτια διεξαγωγή του 8ου αγώνα ορεινού δρόμου «ΛΕΒΑΔΟΣ» και ιδιαιτέρως τους ανθρώπους του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς που με πολύ μεράκι και με προσωπική εργασία έχουν καταφέρει να καταστήσουν το συγκεκριμένο αγώνα ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της χώρας, καθώς θεωρείται ο 2ος σημαντικότερος αγώνας ορεινού δρόμου στην Ελλάδα.


Τόνισε ότι ο αγώνας διατηρεί αμείωτη τη δυναμική του, καθώς κάθε χρόνο αυξάνονται οι συμμετοχές, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού η πραγματοποίηση τέτοιων σημαντικών αθλητικών γεγονότων συμβάλλουν στην ενίσχυση της ταυτότητας και της εξωστρέφειας του Δήμου μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content