Πως μια smart συσκευή μπορεί να προδώσει την απιστία σας

Στην εποχή που ζούμε, οι κίνδυνοι για τους άπιστους συζύγους είναι αρκετοί. Υπάρχει το παλιό κόλπο με τα τρόφιμα -που αποκάλυψε την απιστία του Ζεράρ Πικέ στη Σακίρα, ωστόσο υπάρχουν και πιο… smart τρόποι.

Πλέον, οι εξελιγμένες τεχνολογικά συσκευές, όπως tablet, κινητά και smartwatches μπορούν να «μαρτυρήσουν» την αλήθεια στο έτερόν σας ήμισυ.

Ωστόσο, μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, δεν περίμενε ότι θα μάθει την αλήθεια για τη σχέση της από μια οικιακή συσκευή.
Η… βοηθός

Ειδικότερα, η Jessica Lowman έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατά από την Alexa της Amazon, μια ηχητική συσκευή που δέχεται εντολές από τους ανθρώπους για το περιεχόμενο που μεταδίδει.

Όπως ανέφερε η ίδια στο TikTok, η Alexa καταγράφει τις φωνητικές εντολές που δέχεται και ο χρήστης μπορεί αργότερα να κάνει αναπαραγωγή του ιστορικού από το κινητό του τηλέφωνο.

Το βίντεο της Jessica Lowman το έχουν δει πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι.

@jessicalowman1 #EndlessJourney #cheatersgettingcaught #alexa #exboyfriend #liar #cheatingboyfriend #alexacaughtyou ♬ original sound – Jessica Lowman

Είναι σίγουρο πως αυτοί που είδαν το βίντεο θα είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον, σε αντίθεση με τον σύντροφο της Jessica που είδε την… πόρτα της εξόδου.

in.gr

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr