Πόλεμος στο Ισραήλ: Βοήθεια από τον Λιονέλ Μέσι ζήτησε πατέρας στρατιώτη που τον συνέλαβε η Χαμάς

Ο πόλεμος στο Ισραήλ συνεχίζεται και η απόγνωση όσων επηρεάζονται άμεσα από αυτή την κατάσταση αυξάνεται, όπως δείχνει και το βίντεο με τον πατέρα ενός Ισραηλινού στρατιώτη που συνέλαβε η Χαμάς να ζητάει βοήθεια από τον Λιονέλ Μέσι προκειμένου να επιστρέψει κοντά του ο γιος του.
Ο 19χρονος Ραν Σέρμαν, ο οποίος γεννήθηκε στην Αργεντινή, είναι στρατιώτης και συνελήφθη από τη Χαμάς κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στη Γάζα. Από τότε, η μόνη του επικοινωνία με τους γονείς του ήταν ένα μήνυμα που έστειλε μέσω WhatsApp και στο οποίο έλεγε τα εξής:

«Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Είμαι έτοιμος, είναι ο τέλος, σας αγαπώ τόσο πολύ. Αντίο». Από τότε δεν έχει υπάρξει άλλη επικοινωνία με την οικογένειά του και κανείς δεν ξέρει αν είναι ζωντανός, με τον πατέρα του, Άλεξ Σέρμαν, να αποφασίζει τελικά να ζητήσει τη βοήθεια του Μέσι μέσω ενός βίντεο στο οποίο λέει τα ακόλουθα… «Ο γιος μου Ρον, είναι αιχμάλωτος της Χαμάς. Λιονέλ Μέσι, είμαι ο Άλεξ Σέρμαν. Γεννήθηκα στην Αργεντινή. Ο γιος μου ο Ρον είναι ένας Ισραηλινός στρατιώτης με υπηκοότητα Αργεντινής και βρίσκεται στη Γάζα. Δεν ξερω αν θα δείτε αυτό το video, αλλά ως πατέρας, κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψει ο γιος μου κοντά μου. Λίγα λόγια σου μπορούν να κάνουν θαύματα. Σε αγαπάμε και σε θαυμάζουμε».

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content