Ποια προγνωστικά ποδοσφαίρου αξίζουν περισσότερο; 

Προγνωστικά με απόλυτη επιτυχία είναι δύσκολο να βρει κάποιος,  όσο ψαγμένος και να θέλει να το παίξει. Οι προγνώσεις που γίνονται, είναι βασισμένες σε αποδόσεις και σημεία πού προέρχονται μετά από μία εξουθενωτική ανάλυση δεδομένων και έρευνας. Ένας έμπειρος tipster είναι αυτός που γνωρίζει πολύ καλά ένα συγκεκριμένο άθλημα και ασχολείται αποκλειστικά με αυτό.  παρακολουθεί όλα τα στιγμιότυπα των παιχνιδιών σε κάθε σεζόν και μπορεί να προλέγει και να κάνει προβλέψεις για το άμεσο μέλλον  και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν είναι λίγοι αυτοι που θα μπουν στον πειρασμό να πληρώσουν για μία πληροφορία. Ακόμα και εδώ όμως, η διαφορά ανάμεσα σε αυτούς που κάνουν προγνωστικά είναι μεγάλη. Υπάρχουν κάποιοι που μετράνε πολλά σερί λαθών σε προβλέψεις αντίστοιχα με άλλους, που έχουν πέσει ελάχιστες φορές έξω και ειδικά σε περιπτώσεις όπως ένα Draw No Bet ή χάντικαπ. Στα προγνωστικά λοιπόν δεν μετράει μόνο αν θα νικήσουμε αλλά και πώς θα αποφύγουμε και την απόλυτη η χασούρα στα χρήματά μας. Σε αυτή την περίπτωση κοιτάμε να βρούμε σημεία, που δεν έχουν τόσο μεγάλο ρίσκο και ενδεχομένως να κερδίσουμε αρκετά χρήματα και να κάνουμε ένα καλό ταμείο εφόσον επαληθευτούν οι εκτιμήσεις μας. 

Πώς μπορούμε όμως να το κάνουμε αυτό;  

Ας υποθέσουμε ότι στα προγνωστικά ποδοσφαίρου, υπάρχει ένας αγώνας μεταξύ Άρσεναλ και Κρίσταλ Πάλας. Η Άρσεναλ βρίσκεται να έχει πάρει την κατρακίλα. Παρ’ όλα αυτά, δείχνει να είναι το φαβορί για την Νίκη. Απο την άλλη πλευρά η Πάλα πού βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά, μας δίνει ένα αναπάντεχο 4.50 για τη νίκη, ενώ στο Draw No Bet προσφέρει ένα 2.30. Το νουμεράκι 4.50  είναι αρκετά προκλητικό αλλά όχι κάτι που μπορεί να επαληθευτεί. Σε αυτή την περίπτωση Καλό θα είναι να κάτσουμε στα αυγά μας, για να προτιμήσουμε το ποντάρισμα του 2.30, κάτι που δεν θα πάει χαμένο Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρξει ισοπαλία. Αυτό σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το 4.5 του διπλού.

Είναι τα δωρεάν προγνωστικά άξια προσοχής;

Στα λόγια όλα φαίνονται πολύ ωραία μόνο που στην πράξη η πραγματικότητα δείχνει διαφορετική όταν θα έρθει η ώρα να παίξουμε το στοίχημα μας. Κορυφαία προγνωστικά στο ποδόσφαιρο μπορούμε να βρούμε εντελώς δωρεάν,  και μάλιστα θα μας δώσουν και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Την ανάγκη να σπαταλήσουμε χρήματα ή θα πληρώνουμε συνδρομές για να παίρνουμε αξιόπιστα προγνωστικά. Δεν χρειάζεται να χαλάτε τα χρήματά σας για κάτι τέτοιο. Στο livescore μπορεί να βρει κανείς δωρεάν από διάφορες σελίδες που ασχολούνται με προβλέψεις και προγνωστικά αγώνων. Σε πολλές σελίδες μπορείτε να βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με τους παίκτες με το ιστορικό τους κάτι θα σας βοηθήσει στο δικό σας ταμείο. Δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν tipster από αυτό που θα μετρήσει την τελευταία εβδομάδα έστω και αν είναι χαμηλό. Αργότερα θα πρέπει να κοιτάξουμε το ταμείο και να κάνουμε μία καλύτερη και πιο δίκαιη αξιολόγηση. 

Αυτό που μετράει στο τέλος για την επιλογή του παιχνιδιού ειναι το δικό σας ένστικτο και εκτίμηση. Οι tipsters κάνουν προβλέψεις ανάλογα με τα σημεία που θα προκύψουν. Οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος δελεάζονται από  δωρεάν προγνωστικά που έχουν να κάνουν  με προβλέψεις γκολ Under-Over και Goal-Goal. Τα σημεία Over και Goal-Goa, έχουν τη χαμηλότερη επίδοση σε σχέση με αυτά του Under και No Goal. Αυτό έχει να κάνει όμως να το μέγεθος της διοργάνωσης και του πρωταθλήματος. Εκεί όμως κρύβονται και πολύ καλά μυστικά σημεία, που μπορούν να κάλοπληρωθούν και που οι περισσότεροι παίκτες αγνοούν και σνομπάρουν.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content