Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Πράσινο φως σε 217 αγροτικά επενδυτικά σχέδια με επιχορηγήσεις 11 εκατ. ευρώ

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και στήριξης του αγροτικού τομέα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προχώρησε στην αξιολόγηση και ένταξη 217 επενδυτικών σχεδίων αγροτών στην πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα, την βιωσιμότητα και την ψηφιακή ανάκαμψη του αγροτικού τομέα. Τα επιλεγμένα σχέδια, με συνολικό προϋπολογισμό 20 εκατομμυρίων ευρώ, θα λάβουν συνολικές επιδοτήσεις ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ, ενισχύοντας έτσι σημαντικά την τοπική παραγωγή και την ανταγωνιστικότητα.

Οι υποψήφιοι, για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα και τυχόν ειδικούς όρους, καλούνται να επισκεφτούν το ηλεκτρονικό σύστημα ενισχύσεων. Επιπλέον, όσοι δεν επιλέχθηκαν μπορούν να ασκήσουν ενδικοφανή προσφυγή, προκειμένου να αναθεωρηθούν οι αποφάσεις.

Ο Περιφερειάρχης, κ. Φάνης Σπανός, τόνισε τη σημασία της πρωτοβουλίας, επισημαίνοντας τη στήριξη προς τους αγρότες, ειδικά στις συνθήκες της τρέχουσας οικονομικής πίεσης, και εξήγγειλε περαιτέρω δράσεις για την ενίσχυση της αγροτικής κοινότητας, κυρίως στις πληγείσες από πλημμύρες περιοχές.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content