Σπουδαία κίνηση στο Σχηματάρι: Παρουσιάστηκε μαζί με τον Ερμή η «Κύδων Special Team»!

Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου πήρε σπουδαία νίκη κι έδειξε πως είναι το αφεντικό στη Στερεά Ελλάδα, επικρατώντας του Έσπερου Λαμίας με 77-72, ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 13-8, ούσα σε τετραπλή ισοβαθμία στην τρίτη θέση της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Πέρα από τη νίκη, όμως, ο Ερμής προχώρησε σε μία ιδιαίτερη κίνηση στον εν λόγω αγώνα. Πριν τον αγώνα και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι παίκτες του Ερμή μπήκαν στο παρκέ χέρι-χέρι με τα παιδιά της «Κύδων Special Team», μίας ομάδας που απαρτίζει ειδικό πρόγραμμα μπάσκετ με παιδιά που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού.

Ο Ερμής χάρισε πολύτιμα χαμόγελα στα παιδιά της ομάδας της καρδιάς του και κατά τη διάρκεια του αγώνα η «Κύδων» ζούσε πολύ έντονα την αναμέτρηση με τα παιδιά να είναι ενθουσιασμένα. Στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας που διεξήχθη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, έδωσε το παρών και ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, παρακολουθώντας δια ζώσης τόσο το ματς, όσο και την ιδιαίτερη παρουσίαση των Βοιωτών με την «Κύδων Special Team».

Μάλιστα, η «Κύδων Special Team» συμμετέχει σε Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ που διοργανώνεται από το Basketaki.com και το ερχόμενο Σάββατο η 6η αγωνιστική θα διεξαχθεί ολόκληρη στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου, αντί για το γήπεδο του Κολωνού στην Αθήνα!

Μεταξύ άλλων, θα βρεθεί στο Σχηματάρι και η ομάδα ΑΜΕΑ του Παναθηναϊκού!

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content