Παγκόσμια ημέρα άγριας ζωής – Ορεινές πτήσεις πάνω από την Εύβοια

ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ

Η ΟΡΝΙΘΟΠΑΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΔΕΡΙΤΗΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΥΜΗΣ

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, ώρα 19:00

Η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία , ο Σύλλογος ΣΙΔΕΡΙΤΗΣ και η Εταιρεία Περιβάλλοντος Κύμης διοργανώνουν εκδήλωση- ομιλία με θέμα:

«ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ- Η ΟΡΝΙΘΟΠΑΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλαιού Δημαρχείου Χαλκίδας, Αβάντων 50, την Παρασκευή 03 Μαρτίου 2023 (Παγκόσμια ημέρα άγριας ζωής) και ώρα 19:00. Κύριος ομιλητής είναι ο κ. Μαρτίνος Γκαίτλιχ , Υπεύθυνος Θεμάτων Πολιτικής της Ελληνικής ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ Εταιρείας.

Η ομιλία περιλαμβάνει:

• Πληροφόρηση για τα κρίσιμα ενδιαιτήματα και τις απειλές της ορνιθοπανίδας από την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας( ΑΣΠΗΕ) στην Εύβοια και στην Σκύρο

• Παρουσίαση της ορνιθοπανίδας στις ορεινές περιοχές της Εύβοιας και της Σκύρου με ειδική αναφορά στα όρη της Κεντρικής Εύβοιας

• Πληροφόρηση για τη μετανάστευση των ειδών της ορνιθοπανίδας στις ορεινές περιοχές της Εύβοιας εν όψει της Άνοιξης με αναφορά και στον μεταναστευτικό διάδρομο, ο οποίος διέρχεται από το νησί της Εύβοιας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Θα συμμετέχουν και άλλοι σύλλογοι της περιοχής.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του συλλόγου ΣΙΔΕΡΙΤΗΣ στο youtube στον εξής σύνδεσμο:

Οι συμμετέχοντες μπορούν να στέλνουν σχόλια και ερωτήσεις.

ΣΙΔΕΡΙΤΗΣ
Σύλλογος για την Προστασία της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για την καλύτερη προστασία των δεδομένων των μελών μας και ληπτών του Ενημερωτικών Δελτίων ή και γενικότερα πληροφόρησης, σας γνωρίζουμε πως εφαρμόζουμε την πολιτική απορρήτου και σε όλες τις μορφές επικοινωνίας μας υπάρχει η δυνατότητα αποχώρησής σας από την ομάδα επαφών. Μπορείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν αλλαγή ή διαγραφή των δεδομένων σας ή σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση, σας προτείνουμε να μας στείλετε μήνυμα που να αναφέρετε τη διεύθυνση του Mail σας και τη λέξη ΟΧΙ.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr