ΠΑΕ Λεβαδειακός: Καθαρισμός της περιοχής των πηγών της Έρκυνας

Παράδειγμα προς μίμηση αποτέλεσαν τα παιδιά των Ακαδημιών του Λεβαδειακού, τα οποία στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της ΠΑΕ Λεβαδειακός προχώρησαν σε καθαρισμό της περιοχής των πηγών της Έρκυνας, κατά μήκος του ποταμού.

Πιο συγκεκριμένα στη δράση καθαρισμού της περιοχής συμμετείχαν οι ομάδες Κ10 και Κ12 των Τμημάτων Υποδομών της ΠΑΕ Λεβαδειακός, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων

Τα παιδιά συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Βασίλης Ιωαννίδης, καθώς και ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Νίκος Καραγιαννίδης.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης επαίνεσε την πρωτοβουλία των Ακαδημιών του Λεβαδειακού για την εθελοντική δράση του καθαρισμού της Έρκυνας και σημείωσε ότι η συμμετοχή τόσων παιδιών στη συγκεκριμένη δράση μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον, καθώς η εθελοντική προσφορά χτίζεται από τη μικρή ηλικία και δημιουργεί υπεύθυνους πολίτες με θέληση για προσφορά.   Καταλήγοντας ευχαρίστησε όλους του μικρούς εθελοντές για την προσπάθεια τους να ομορφύνουν την πόλη μας.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content