Ορισμός Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Λεβαδέων

Ορισμός Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Λεβαδέων

Στον ορισμό Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων και στον καθορισμό των αρμοδιοτήτων τους προέβη ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης σύμφωνα με την υπ’ αριθμ 21/2024 απόφασή του.

Ειδικότερα ορίζει:

Τον κ. Κωνσταντίνο Πλιακοστάμο, ως εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο με αρμοδιότητες σε θέματα Προάσπισης και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, την εφαρμογή προγραμμάτων εμβολιασμών και την πληροφόρηση των δημοτών για θέματα δημόσιας υγείας.

Τον κ. Νικόλαο Τζουβάρα, ως εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο με αρμοδιότητες σε θέματα Πρωτογενούς Τομέα Κτηνοτροφίας – αρμοδιότητες στο τομέα ζωικής παραγωγής.

Τον κ. Βασίλειο Τουμαρά, ως εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο με αρμοδιότητες σε θέματα Τουρισμού, Πολιτισμού και ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Τον κ. Γεώργιο Τζάθα, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο με αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας.

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική θητεία και  επεσήμανε ότι με τις γνώσεις και την ακεραιότητά τους είναι βέβαιος ότι θα  συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της Δημοτικής Αρχής ώστε να αλλάξει ολιστικά και οριστικά η εικόνα του Δήμου.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content