Ορχομενός: Οι Πλειάδες μαζί με την Φωτεινή Δάρρα για την μικρή Αλεξία

Μια μοναδική εκδήλωση γεμάτη από έντονα συναισθήματα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 11/12/22 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Βοιωτίας.

Η Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς Πλειάδες ανέλαβε με ενθουσιασμό την ανάληψη της διοργάνωσης μιας εκδήλωσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα προκειμένου η οικογένεια της μικρής Αλεξίας να στηριχθεί οικονομικά στην επίπονη και πολυδάπανη προσπάθεια που έχει αναλάβει με στόχο την θεραπεία και την αποκατάσταση της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Π.Ε. Βοιωτίας η οποία παραχώρησε και την αίθουσα για τη φιλοξενία της και με τη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδας.

Η διακεκριμένη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα ανταποκρίθηκε άμεσα και με ενθουσιασμό στην παράκληση των Πλειάδων να ταξιδέψει ως την Λιβαδειά προκειμένου να ντύσει με την μελωδική της φωνή την συναυλία-αφιέρωμα στην μικρή Αλεξία και να χαρίσει μια μουσική εμπειρία χωρίς προηγούμενο.  Η κυρία Δάρρα δεν αποτελεί μόνο μια διακεκριμένη ερμηνεύτρια με εξαιρετικές σπουδές στην μουσική και την υποκριτική αλλά και μια μητέρα, της οποίας η ευγενική παρουσία στην συναυλία προσέδωσε και μεγάλη συμβολική αξία.  Ερμήνευσε έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών μαγεύοντας το κοινό με την ξεχωριστή φωνή της σε μια βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Οι Πλειάδες ευχαριστούν θερμά την κυρία Δάρρα για την απολύτως αφιλοκερδή της παρουσία.  Παράλληλα, εκφράζουν ευχαριστίες στον μαέστρο κύριο Γιώργο Παπαχριστούδη  ο οποίος επιμελήθηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ο οποίος συνόδευσε την κυρία Δάρρα στο πιάνο, επίσης αφιλοκερδώς, όντας ο ίδιος καταξιωμένος συνθέτης και ενορχηστρωτής.

Ευχαριστίες επίσης οφείλονται στον ηχολήπτη και συνεργάτη της κυρίας Δάρρα, κύριο Νίκο Ρούντο καθώς και τον ηχολήπτη και συνεργάτη της Π.Ε. Βοιωτίας κύριο Λουκά Γιαχρίτση, που υποστήριξαν ηχητικά την συναυλία.

Οι Πλειάδες έδωσαν για ακόμη μια φορά αυτοβούλως και με αγάπη το παρών για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης που είχε ως στόχο την ηθική και υλική υποστήριξη της Αλεξίας.  

Η μεγάλη συμμετοχή του κοινού έστειλε το ηχηρό μήνυμα ότι η Αλεξία και η οικογένεια της δεν είναι μόνοι και πως όπως ανέφερε η κυρία Δάρρα στο τέλος της βραδιάς ‘υπάρχει ακόμη ελπίδα’.

Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς «Πλειάδες»

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content