Ομάδα Γυναικών Λιβαδειάς: Κάλεσμα στη Διαμαρτυρία

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ
Η Ομάδα Γυναικών Λιβαδειάς εκφράζει τη θλίψη της για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων κι εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Δεν μπορούμε να δεχτούμε στωικά το χαμό τόσων ανθρώπων, τόσων νέων παιδιών, των παιδιών μας.
Μας γεμίζει οργή το προδιαγεγραμμένο έγκλημα, ένα έγκλημα που έχει αυτουργούς τη σημερινή και όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, γιατί έχουν βάλει την υπογραφή τους στην πολιτική της απελευθέρωσης των μεταφορών, των ιδιωτικοποιήσεων, γιατί είναι έργο τους η τραγική υποβάθμιση των υποδομών, η υποστελέχωση και η εντατικοποίηση της εργασίας, γιατί αγνόησαν από επιλογή τις κραυγές των εργαζομένων για το “δυστύχημα που έρχεται…”.
Η οργή μας, τώρα να μετατραπεί σε αγώνα!
Η σημερινή πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας μπορεί να εξασφαλίσει δημόσιες υποδομές και συγκοινωνίες ασφαλείς και σύγχρονες, με μόνιμο και επαρκές προσωπικό, που θα καλύπτουν τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών. Γι αυτό παλεύουμε ανυποχώρητα διεκδικώντας ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για εμάς και τις οικογένειές μας.
Καλούμε τις γυναίκες σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που εξήγγειλε το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, μαζί με σωματεία και φορείς της πόλης την Παρασκευή 3 Μαρτίου, στις 18:30, στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς.

Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!
Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα δεν θα συγκαλυφθεί!

                   Το Δ.Σ.
                ΛΙΒΑΔΕΙΑ 02/02/2023
Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content