Ολυμπιακός ‑ Παναθηναϊκός: «Σπάει» τη σιωπή του ο γιατρός του αγώνα

Το πρόσωπο του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι αναμφισβήτητα ο γιατρός του αγώνα, Χρήστος Γώγος, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media, αποκάλυψε πως δεν άλλαξε τη γνωμάτευσή του αναφορικά με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.
Ο Ισπανός άσος του Παναθηναϊκού, ενώ έκανε ζέσταμα, έπεσε κάτω μετά από ρίψη κροτίδας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα αποδυτήρια και από εκεί στο νοσοκομείο «Υγεία».
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανέφεραν πως ο γιατρός του αγώνα, Χρήστος Γώγος, άλλαξε τη γνωμάτευσή του, με αποτέλεσμα πλέον το «τριφύλλι» να κινδυνεύει με μηδενισμό επειδή δεν αγωνίστηκε, ενώ ο ίδιος ο κύριος Γώγος δίνει άλλη διάσταση για το τι συνέβη.

Ο κύριος Γώγος τόνισε πως είναι γιατρός σε αγώνες εδώ και 32 συναπτά έτη και λειτουργεί πάντα για το καλό των ασθενών του. Ξεκαθάρισε πως ουδέποτε άλλαξε την γνωμάτευσή του, ότι αυτό ήταν ένα ψέμα κι εκείνος απλώς περιέγραψε την προοδευτική βελτίωση της κλινικής εικόνας του αθλητή.

Ακόμη, τόνισε πως παρείχε δύο γνωματεύσεις, μία στα ελληνικά και μία στα αγγλικά για χρήση του διαιτητή, του ελληνικού κοινού, αλλά και του εισαγγελέα. Αναφορικά με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού είπε ότι έχει τέτοιες με όλους λόγω των ετών ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Προς ενημέρωση όλων των φίλων μου.

Είμαι γιατρός αγώνων από το 1991 μέχρι σήμερα γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Έχω και την ιδιότητα του Αθλητιάτρου από την Ιταλία από τα τέλη της δεκαετίας του 80.

Έχω παίξει σε αμέτρητα ντέρμπι και έχω αντιμετωπίσει άπειρες καταστάσεις δύσκολες. Πρόσφατα η Ένωση με χρησιμοποίησε ως εκπαιδευτή της UEFA για τίς κακώσεις ΑΜΣΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σημερινό με ξεπερνάει ως άνθρωπο και με λυπεί αφάνταστα.

Λειτουργώ πάντα για το καλό των ασθενών μου. Έτσι λοιπόν δεν άλλαξα ποτέ την γνωμάτευση παρά μόνο περιέγραψα την προοδευτική βελτίωση της κλινικής του εικόνας ενώπιον και των ορθοπαιδικών συναδέλφων των δύο ομάδων. Άρα το ψέμα που ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο του σπορ fm και αναπαράχθηκε από πολλούς μη ειδικούς έχει κοντά πόδια. Όλα περιγράφονται σε δύο γνωματεύσεις αγγλικά για τον διαιτητή και Ελληνικά για το κοινό και την εισαγγελέα . Έχουν γνώση και οι δύο ομάδες.

Τέλος το μόνο που έχω από όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο είναι άπειρες φωτογραφίες με όλους.

Όσοι νομίζουν ότι έπιασαν λαβράκι είναι γελασμένοι.

Κλείνω στεναχωρημένος για την καφρίλα κάποιων στα 3000 τηλ που μου εύχονταν να πάθω τα χειρότερα αλλά και για την ήδη πεθαμένη μητέρα μου.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content