Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την Ορκωμοσία του Δήμου Θηβαίων

Στο φιλόξενο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, στις 18 Δεκεμβρίου 2023, οι πολίτες του Δήμου Θηβαίων ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Γιώργο Αναστασίου, ορκίζοντάς τον Δήμαρχο για δεύτερη συνεχόμενη θητεία. Η τελετή ορκωμοσίας, μια λαμπρή εκδήλωση που συμβόλισε την αρχή μιας νέας εποχής για την πόλη με νέες παρουσίες στο Δημοτικό Συμβούλιο, σημαδεύτηκε από την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων του πολιτικού και επιχειρηματικού στερεώματος της Βοιωτίας.

Μεταξύ των διακεκριμένων παρευρισκόμενων ήταν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμαρχος Τανάγρας, ο Δήμαρχος Λεβαδέων, ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, οι Βουλευτές Βοιωτίας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βοιωτίας, καθώς και πολλοί επιφανείς εκπρόσωποι της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο Δήμαρχος Αναστασίου, με την ομιλία του, υπογράμμισε την ανάγκη για συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να οδηγήσει τη Θήβα σε μια νέα εποχή ευημερίας, με έμφαση στην κοινωνική συνοχή και την οικονομική βιωσιμότητα. Αναγνώρισε τις προκλήσεις που έρχονται με την επανεκλογή, αλλά και την ευκαιρία που προσφέρεται για ανανέωση και ενίσχυση της δυναμικής της πόλης.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ανανεώνονται ΣΥΝΕΧΩΣ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content