Οινογνωσία 2024 στη Θήβα – Μία “γιορτή” με γεύση κρασιού (φώτο και βίντεο))

Για τρίτη χρονιά χθες, 14 Ιουνίου, ο αύλειος χώρος του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήβας πλημμύρισε με αρώματα και γεύσεις από τις καλύτερες οινοποιίες της Στερεάς Ελλάδας, σε μια μοναδική εκδήλωση οινογνωσίας που διοργάνωσε ο Δήμος Θηβαίων.

Συνδιοργανωτές  οι Δήμοι Αλιάρτου-Θεσπιέων, Τανάγρας, Εμπορικός Σύλλογος Θήβας και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, αναδεικνύοντας τον πλούτο της οινικής παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

Επισκέπτες από όλη τη Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η εκδήλωση, με τίτλο “Οινογνωσία 2024”, αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να αφεθούν στην τέχνη της οινογευσίας και να ανακαλύψουν τις μοναδικές εκφράσεις του terroir της περιοχής. Με περισσότερες από 50 ετικέτες κρασιού, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα ποιοτικά προϊόντα που παράγουν οι τοπικοί οινοποιοί.

Η “Οινογνωσία 2024” ήταν ένας συνδυασμός πολιτισμού, παράδοσης και γεύσεων, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της Στερεάς Ελλάδας, μέσα από το πρίσμα της οινοπαραγωγής.

Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, θερμά συγχαρητήρια σε  όλους τους οινοποιούς παραγωγούς που συμμετείχαν και όλους τους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Διοργάνωση:
Δήμος Θηβαίων
Συνδιοργάνωση:
Δήμος Τανάγρας
Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιαίων
Επιμελητήριο Βοιωτιάς
Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας
Εμπορικός Σύλλογος Θήβας
Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας
Χορηγοί επικοινωνίας:
Star Κεντρικής Ελλάδας
Ορχομενός press
Οργάνωση:
Event Concept by Vasianna

Ανυπομονούμε να σας δούμε στην επόμενη διοργάνωση!

Ακολουθούν φωτογραφίες  και βίντεο από το e-sterea

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content