Οι αθλητές του Δ.Σ. Πίνδαρος στην Προπονητική Ημερίδα Κλειστού Στίβου Κ14 και Κ16

Οι αθλητές του Δ.Σ. Πίνδαρος έλαβαν μέρος την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στην Προπονητική Ημερίδα Κλειστού Στίβου Κ14 και Κ16 που διοργανώθηκε στο Κλειστό Προπονητήριο ΣΕΓΑΣ/ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά. Η συμμετοχή αθλητών από σωματεία της Αττικής και της περιφέρειας ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η παρουσία των αθλητών μας ήταν εξαιρετικά δυναμική , καθώς συμμετείχαν σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες αθλημάτων. Με την καθοδήγηση των προπονητών τους, του κ. Σπύρου Μπεκρή, της κας Μαρίας Γκούμπλια και της κας Φιλίτσας Κρεμμύδα πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις.

Στην κατηγορία 60μ. με εμπόδια Κ14 εκτός από την πρώτη θέση που κατέκτησε η αθλήτριά μας, ακόμη 5 αθλήτριες βρέθηκαν στην πρώτη δωδεκάδα. Όλοι οι αθλητές ταχύτητας έκαναν ατομικά ρεκόρ. Όσον αφορά τους αθλητές του άλματος Τετραπλούν και του άλματος σε μήκος ξεπέρασαν τους εαυτούς τους , κάνοντας επίσης ατομικά ρεκόρ, αν και έχουν να προπονηθούν σε σκάμμα από το περασμένο καλοκαίρι.

Η παρουσία γονέων και συνοδών ήταν καταλυτική και βοήθησε ώστε να υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας, συνοχής και αυτοπεποίθησης.
Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλητές μας είναι πολύ σημαντικές για τη συνέχεια των προσπαθειών τους. Όλοι τους είναι νικητές καθώς “Νίκη είναι να ξεπερνάς τον εαυτό σου”.

Ένα μεγάλο μπράβο σε ολους!!!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content