Ο Βοιωτός Λουκάς Αποστολίδης υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Οι επερχόμενες εκλογές είναι ίσως μια από τις κρισιμότερες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολίτευσης κυρίως για τη Δημοκρατική Παράταξη!


Ως εκ τούτου, θεώρησα αυτονόητο καθήκον και χρέος να θέσω εαυτόν στη διάθεση της Παράταξης, της οποίας αποτελώ ιδρυτικό στέλεχος. Είναι μεγάλη μου χαρά που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με τίμησε με την επιλογή του να είμαι υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθηνών, από όπου και θα δώσουμε τη μάχη για να επιτύχουμε αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και μετατροπή του ΠΑΣΟΚ ξανά σε κόμμα εξουσίας.


Η μάχη που θα δοθεί είναι ταυτόσημη με τη μάχη που δίνω τόσα χρόνια ασκώντας τη δικηγορία. Εκπροσωπώντας τον κόσμο της εργασίας και της τρίτης ηλικίας ,καθώς και τις δημιουργικές δυνάμεις του παραγωγικού τομέα, όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που έχουν ταλαιπωρηθεί όσο ελάχιστοι αυτά τα δύσκολα χρόνια των μνημονίων και της πανδημίας.


Οι θέσεις μου είναι όλα αυτά τα χρόνια γνωστές. Θα παλέψουμε για την αποκατάσταση της αρμονίας, της ισότητας και της νομιμότητας στην Πολιτεία και τη Δημοκρατία μας.


Πάμε Νότο, λοιπόν, από Ζωγράφου έως Γλυφάδα και από Ελληνικό-Αργυρούπολη έως Μοσχάτο-Ταύρο, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των γενεών για Δημοκρατία, Ανάπτυξη, Ευημερία και αξιοπρεπή διαβίωση.
Πάμε Νότο για να κηρύξουμε πόλεμο στις ανισότητες και τις αδικίες με γνώμονα πάντα την Αλληλεγγύη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr