Ο Θηβαίος Άρης Σοϊλέδης εμπνέει τους νέους αθλητές στο Μαυρομάτι Βοιωτίας (βίντεο, φώτο)

Ο Άρης Σοϊλέδης εμπνέει τους νέους αθλητές στο Μαυρομάτι Βοιωτίας, σήμερα 10/9/23

Στο πλαίσιο μιας όμορφης ζεστής αθλητικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του Μαυροματίου στη Βοιωτία, ο γνωστός παίκτης του Survivor, Άρης Σοϊλέδης, κλήθηκε να μιλήσει στις ακαδημίες των αθλητικών συλλόγων “ΑΟ Μαυροματίου” και “Αθλητικού Συλλόγου Θήβας.” Ο Σοϊλέδης, ο οποίος κατέκτησε τις καρδιές του κοινού με τη συμμετοχή του στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι, παραχώρησε πολύτιμες συμβουλές στους νέους αθλητές, εμπνέοντας τους να επιδιώξουν την αθλητική τους καριέρα με αποφασιστικότητα και πάθος.

Ο Άρης Σοϊλέδης δεν απέφυγε τις ερωτήσεις των παιδιών και απάντησε με χαρά και φιλικότητα, μοιραζόμενος τις εμπειρίες του από τη συμμετοχή του στο Survivor. Ανέφερε επίσης για την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Μαρκόπουλο. Τονίζοντας ότι δεν είναι πολιτικός, αλλά επιθυμεί να στηρίξει τον αθλητικό τομέα στη Στερεά Ελλάδα, δίπλα στον κ. Μαρκόπουλο, ο Άρης Σοϊλέδης έδειξε τη δέσμευσή του στην προώθηση του αθλητισμού στην περιοχή. Μεταξύ άλλων ο Θηβαίος Αθλητής τόνισε την ανάγκη ενός κολυμβητηρίου στην πόλη της Θήβας

Ο Άρης Σοϊλέδης στο τέλος της εκδήλωσης μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με κάθε παιδί ξεχωριστά μοιράζοντας χαρά αυτό το όμορφο Κυριακάτικο πρωινό.

Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο κ. Μαρκόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ενώ παρόν ήταν και ο υποψήφιος δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων, κ. Αραπίτσας, ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό του για την όμορφη αθλητική εκδήλωση.

Στις δηλώσεις τους στην κάμερα του e-sterea, οι κ. Μαρκόπουλος, κ. Αραπίτσας, η πρόεδρος του Μαυροματίου κ.Δρίτσα και, φυσικά, ο Άρης Σοϊλέδης, μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους από την εκδήλωση και την αξία του αθλητισμού για την κοινωνία. Επίσης, το ιδρυτικό μέλος του ΑΟ Μαυροματίου, κ. Αριστείδης Κρεμμύδας, που είναι επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ. Αραπίτσα στις δημοτικές εκλογές, εξέφρασε τη στήριξή του προς τον αθλητικό χώρο και τον ρόλο που διαδραματίζει στην τοπική κοινότητα.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία για τους νέους αθλητές να εμπνευστούν και να ακούσουν τις σοφές συμβουλές του Άρη Σοϊλέδη, ενώ παράλληλα αποτέλεσε ένα φόρο τιμής στον αθλητισμό και την κοινοτική συνοχή.

Δείτε το αναλυτικό φωτορεπορτάζ και τις δηλώσεις στην δημοσιογράφο του e-sterea, Τζωρτζίνα Καραντενίζη

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content