Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας για τους εργαζόμενους κόβιντ

Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας, μένοντας σταθερά στο πλάι των όλων των συναδέλφων και υποστηρίζοντας την πάγια και διαχρονική θέση του για σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους , υποδέχεται με χαρά τη χθεσινή  νέα απόφαση ( 185/2023/ 25-10-2023) του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς ( η οποία έρχεται σε συνέχεια της υπ. αριθμ. 66/2022 με την οποία αναγνωρίστηκαν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι ως Αορίστου Χρόνου ) τους εργαζόμενους  «κόβιντ» του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μία ακόμα δικαίωση του δίκαιου και ακαταπόνητου αγώνα των εργαζομένων , του νομικού τους συμπαραστάτη και του συλλόγου μας και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο , χωρίς να  κάνουμε ( όπως το έχουμε αποδείξει τόσα χρόνια ) καμία έκπτωση στις αρχές μας και στις πάγιες θέσεις μας. Αδιαπραγμάτευτα είμαστε πάντα δίπλα στους εργαζόμενους , χωρίς διαχωρισμούς και κομπιάσματα. 

Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση , να γίνουν άμεσα προσλήψεις και μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων που βρίσκονται σε μακροχρόνια «εργασιακή ομηρία» και να σταματήσει η οικονομική τους αφαίμαξη μέσω των υποχρεωτικών εφέσεων.

Καλούμε την ΚΕΔΕ και όλες τις δημοτικές αρχές να πάρουν θέση υπέρ των εργαζομένων στην πράξη και να απαιτήσουν την πρόσληψη όλων αυτών των εργαζομένων , που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Χωρίς τους εργαζόμενους , δεν μπορεί να υπάρξει και να λειτουργήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Καλούμε την ομοσπονδία μας την ΠΟΕ – ΟΤΑ να προχωρήσει άμεσα στην  κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στην κατεύθυνση διεκδίκησης μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. και την μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και συντασσόμαστε εξ’ ορισμού στο πλάι της.

Συνεχίζουμε ενωτικά και δυναμικά μέχρι την τελική δικαίωση των εργαζομένων.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                              ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content