Ο Ολλανδός που πρόβλεψε τον σεισμό στην Τουρκία προβλέπει μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα 16-17 Φεβρουαρίου

«Σεισμό 7 Ρίχτερ στην Ελλάδα στις 17 Φεβρουαρίου» αναμένει ο Ολλανδός ερευνητής που προέβλεψε και τον σεισμό στην Τουρκία

Σε μια εκτίμηση – σοκ για τη χώρα μας κάνοντας λόγο για έναν μεγάλο σεισμό την 17η Φεβρουαρίου προέβη ο Ολλανδός ερευνητής Frank Hoogerbeets
από το ολλανδικό ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey», ο οποίος είχε προβλέψει το μεγάλο σεισμό στην Τουρκία της 6ης Φεβρουαρίου.
Όπως αναφέρει ο Ολλανδός από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου αναμένεται ένα μεγάλο σεισμικό γεγονός έως και 7 Ρίχτερ, δίνοντας έμφαση στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.
Ο ίδιος στηρίζει τις προβλέψεις του σε ένα μοντέλο που έχει να κάνει τις κινήσεις και τις ευθυγραμμίσεις των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, περιοχές οι οποίες παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι το Μεξικό, η Ονδούρα και η κεντρική Αμερική γενικότερα.
Η άλλη περιοχή καλύπτει το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, ίσως το Ιράν και μέρος της δυτικής Κίνας.
Η άλλη περιοχή που αναφέρει ο Frank Hoogerbeets είναι η κεντρική Μεσόγειος και η Ιταλία πιο συγκεκριμένα ενώ δεν παραλείπει να πει ότι ενδέχεται να είναι και η Ελλάδα εντός του πεδίου ενός έντονου σεισμικού γεγονότος την 17η Φεβρουαρίου.
Όπως αναφέρει δεν σημαίνει ότι σε αυτές τις περιοχές θα υπάρξει μεγάλο σεισμικό γεγονός, αλλά ενδέχεται να υπάρξει αυξημένη σεισμική δραστηριότητα.
Ο Frank Hoogerbeets σημειώνει πάντως ότι οι περιοχές που καλύπτονται από το μωβ περίγραμμα και που υποδηλώνουν ατμοσφαιρικές διακυμάνσεις δεν σημαίνει αυτές καταδεικνύουν ρήγματα έτοιμα να διαρραγούν.
Το ανέφερε αυτό καθώς πολλοί ήταν αυτοί που πήραν εικόνες από τις περιοχές που είχε σημειώσει με το μωβ περίγραμμα, ιδίως στις περιοχές του Αφγανιστάν και του Πακιστάν μιλώντας για επικείμενο σεισμό, προκαλώντας πανικό.
Όπως αναφέρει αυτό δεν σημαίνει με κανένα τρόπο ότι επίκειται σεισμός σε αυτές τις περιοχές, αλλά ίσως και να επίκειται.
Γενικότερα η πρόβλεψη του Ολλανδού είναι μάλλον αόριστη μιλώντας για 4 με 5 περιοχές όπου πιθανά θα μπορούσε να εκδηλωθεί ένας μεγάλος σεισμός από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου, αλλά και ίσως όχι.
Ελπίζουμε αυτή τη φορά να διαψευσθεί…

bankingnews

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content