Την Ελλάδα επέλεξαν και φέτος για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης στις Σποράδες.
Το υπερπολυτελές 36 μέτρων γιοτ του αστέρα της Αλ Νασρ και αρχηγού της Εθνικής Πορτογαλίας εθεάθη στη Βόρεια Εύβοια με κατεύθυνση προς τις Σποράδες το απόγευμα της Πέμπτης 10 Ιουλίου. Σύμφωνα με το Skiathoschannel.gr, την Παρασκευή 11 Ιουλίου, το σκάφος έριξε άγκυρα στην παραλία Μάραθα της Σκιάθου, προσελκύοντας τα βλέμματα επισκεπτών και ντόπιων.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το εντυπωσιακό σκάφος στο νότιο τμήμα του νησιού, λίγο πριν αποπλεύσει με προορισμό τη Σκόπελο, συνεχίζοντας την καλοκαιρινή περιοδεία του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο Αιγαίο.
Ο Ρονάλντο δεν επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα, καθώς το καλοκαίρι του 2018 είχε παραθερίσει στη Μεσσηνία, στο γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino, λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους.
Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα στιγμές από τις διακοπές τους, ενώ το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στη Σκιάθο, οι οποίες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.