Ο Γ. Βουγέσης με τον Κων/νο Μαρκόπουλο: “Η ΤΑΝΑΓΡΑ ΠΡΕΠΕΙ, να είναι στο προσκήνιο της Περιφερειακής πολιτικής σκηνής” – βίντεο

Ο Γ. Βουγέσης με τον Κων/νο Μαρκόπουλο: “Η ΤΑΝΑΓΡΑ ΠΡΕΠΕΙ, να είναι στο προσκήνιο της Περιφερειακής πολιτικής σκηνής

Με χαρά και πεποίθηση για ένα καλύτερο μέλλον, σας παρουσιάζουμε την δήλωση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου, Γιώργου Βουγέση..

Ο κ. Βουγέσης είναι μέλος του ανεξάρτητου συνδυασμού “ΣΤΕΡΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ” και αγωνίζεται για την ανάδειξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε ένα νέο επίπεδο ανάπτυξης, σταθερότητας και ανανέωσης.

Ο κ. Γιώργος Βουγέσης δεν είναι ένας απλός υποψήφιος. Είναι ένας άνθρωπος με πολυετή εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει σε διάφορες θέσεις, όπως Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος, και Πρόεδρος του Δ.Σ., καθώς και σε άλλες σημαντικές θέσεις, όπως η Διοίκηση των Σχολείων και των ΚΑΠΗ.

Κατά τη διάρκεια της δημόσιας του υπηρεσίας, πάντα ανταποδίδοντας με σεβασμό και αγάπη την εμπιστοσύνη που του εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες του.

Τα λόγια του Γιώργου Βουγέση εκφράζουν μια βαθιά πεποίθηση για τη σημασία της ενεργού συμμετοχής όλων μας στη δημόσια ζωή και τη διακυβέρνηση. Πιστεύει ότι αυτή η συμμετοχή είναι η κλειδαριά για το μέλλον μας, και αυτό ακριβώς προσπαθεί να επιτύχει με την υποψηφιότητά του.

Με 18 χρόνια εμπειρίας στην αυτοδιοίκηση και με τον ενθουσιασμό του να υπηρετεί τον τόπο του, ο κ. Γιώργος Βουγέσης είναι έτοιμος να αναλάβει τη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Στηρίξτε τον στον αγώνα του, καθώς οι λόγοι του αντιπροσωπεύουν τις αξίες της αγάπης για τον τόπο, της αξιοπιστίας, της διαφάνειας και της ανάπτυξης.

“Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,


Έχω την μεγάλη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω, πως θα είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό “ΣΤΕΡΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ” στις επερχόμενες ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ εκλογές.


Θέλω να ευχαριστήσω, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, τον Γιατρό και φίλο μου, Κώστα Μαρκόπουλο και την αρμόδια συντονιστική επιτροπή, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και σε όλους εμάς, που στηρίζουμε αυτή τη μάχη του συνδυασμού που εκφράζει την σταθερότητα, την ανανέωση, και την επανεκκίνηση ολόκληρης της Περιφέρειας, της Βοιωτίας, και ιδιαίτερα του Δήμου μας, που τόσα χρόνια, δεν είχε ποτέ την εκπροσώπηση που αρμόζει στον τόπο μας, σε έναν τόπο μεγάλων και ραγδαίων αλλαγών.


Και η ΤΑΝΑΓΡΑ ΠΡΕΠΕΙ, να είναι στο προσκήνιο της περιφερειακής πολιτικής σκηνής…


Με γνωρίζετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ καλά και ξέρετε, ότι η πάγια πεποίθησή μου είναι μόνο η ενεργός συμμετοχή ΌΛΩΝ μας και είναι αυτή που θα καθορίσει το μέλλον μας…..

Τον δρόμο της συμμετοχής μου στα κοινά τον ακολουθώ χρόνια τώρα, με διαρκή αγώνα, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, με προτάσεις, συνέπεια, και αρχές….


Σας ζήτησα εδώ και πολλά χρόνια την ψήφο σας, την ψήφο των δημοτών του Δήμου Τανάγρας, με τιμήσατε για να προσφέρω σε όλο το Δήμο, αλλά και εκεί που ζω και εργάζομαι..
Με τιμήσατε και σας ευχαριστώ όλους και τον καθέναν ξεχωριστά!!


Από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, του Αντιδημάρχου, του Πρόεδρου του Δ.Σ., της Διοίκησης των Σχολείων,
των ΚΑΠΗ κλπ, όπως και από όλες τις επιτροπές του δήμου που έχω περάσει, έκανα μεγάλες προσπάθειες να ανταποδώσω την μεγάλη αυτή τιμή και θεωρώ ότι ανταποκρίθηκα με σεβασμό και αγάπη!!

Σήμερα έχοντας ως εφόδιο την 18ετή εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση, την εμπειρία που αποκόμισα μέσα από τη διοίκηση του δήμου, αλλά κυρίως την αγάπη μου για τον τόπο, για τα παιδιά, για όλους εσάς, θέλω να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας ζητήσω να με στηρίξετε στη μάχη που θα δώσω!!!! “

Σας ευχαριστώ από καρδιάς !!!!

Γιώργος Γεωρ. Βουγεσής

6949735387

[email protected]

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content