Ο Ερμής Σχηματαρίου στηρίζει έμπρακτα τα ΑμεΑ με τη δράση «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Ερμής Σχηματαρίου, πέρα από τις αγωνιστικές του επιτυχίες, όπως η πρόκριση στο Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο. Στο πλαίσιο της τρίτης διαδοχικής χρονιάς της «Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία» που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με το σύνθημα «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι», πραγματοποιήθηκαν μεικτοί αγώνες μπάσκετ στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου.

Η ομάδα «Κύδων Special Team» του Ερμή Σχηματαρίου συμμετείχε ενεργά, μαζί με παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου και δύο αθλητές της ανδρικής ομάδας, τον Στέφεν Ουγκοτσούκου και τον Δημήτρη Γράβα, οι οποίοι έπαιξαν με τα παιδιά, χαρίζοντας τους χαμόγελα. Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης οι ομάδες ΚΕΑ ΑμεΑ, Αστεράκια Εξαρχείων, Άρης Θήβας, ΑΕΕΠ Χαλκίδας και ΑΕ Ν. Αρτάκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικά πρόσωπα όπως ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, ο βουλευτής Βοιωτίας Λευτέρης Κτιστάκης, καθώς και ο δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας, μαζί με άλλους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content