Ο Αθανάσιος Βλάχος ζητάει την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό του

Ο Αθανάσιος Βλάχος, γνωστός στους περισσότερους ως Ironman και επιχειρηματίας στον τομέα των Η/Υ, είναι ένα πρόσωπο που εδώ και δεκαετίες έχει αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία της κοινωνίας και του τόπου του. Με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας, έχει αναζητήσει διάφορους τρόπους να είναι χρήσιμος στην οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.

Η υποψηφιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων, αποτελεί τη φυσική συνέχεια της προσφοράς του στον τόπο του. Ο Αθανάσιος Βλάχος θεωρεί τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου ως μια θέση ευθύνης και είναι έτοιμος να αναλάβει αυτήν την αποστολή με αφοσίωση.

Λίγα λόγια από τον Αθανάσιο Βλάχο:

Ονομάζομαι ΒΛΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Βασιλείου και κάποιοι από εσάς με γνωρίζετε είτε μέσα από την αθλητική μου δραστηριότητα (γνωστός ως ironman), είτε μέσα από την επαγγελματική μου (κατάστημα Η/Υ).

Από μικρό παιδί αναζητώ τρόπους για να είμαι χρήσιμος στην οικογένειά μου και στην κοινωνία.

Με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας προς όλες και όλους αλλά και στον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε και με ειλικρινή αισθήματα αγάπης για το Δήμο μας, σας γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και το συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Θεωρώ ότι το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου είναι θέση ευθύνης και νιώθω έτοιμος να αναμετρηθώ με τις καθημερινές ανάγκες του τόπου μου και να προσφέρω κι εγώ τα μέγιστα, καθώς κι εγώ γεννήθηκα, ζω, εργάζομαι και έχω δημιουργήσει την οικογένειά μου στη πόλη μας και συγκεκριμένα στον Παλαιό Συνοικισμό Θήβας, με τις ιδιαίτερες ανάγκες αυτού.

Η πράξη μου αυτή γίνεται με ωριμότητα και χωρίς πολλές σκέψεις, καθώς ο Γ.Αναστασίου είναι ένα άτομο που διακρίνεται για το ήθος, την εντιμότητά του και τον καθημερινό του αγώνα σ’ αυτό το κομμάτι που έχει αναλάβει εδώ και μια τετραετία.

Ελπίζω και εύχομαι να τιμήσετε την προσπάθειά μας.”

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content