Νικολούλη: «Τους καλούν οι νεκροί για δικαιοσύνη» – Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα για τα Τέμπη- video

«Εκεί στην κοιλάδα του θανάτου στα Τέμπη τρεις μέρες τώρα ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο ‘ωχαδελφισμός’, το φτηνό ρουσφέτι και οι ιθύνοντες που έχουν φταίξει δεν έχουν συλληφθεί»

Η Αγγελική Νικολούλη ξεκίνησε την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και δεν δίστασε να κρύψει την οργή της.

Όσα συνέβησαν έχουν κάνει ολόκληρη την Ελλάδα να πενθεί, να πενθεί για νέους ανθρώπους που αποφάσισαν να φύγουν για λίγες ημέρες και να διασκεδάσουν.

Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη για την τραγωδία στα Τέμπη

«Καλησπέρα. Ένα ολόκληρο Έθνος πενθεί για τους 57 νεκρούς. Για τους νέους που ενώ σχεδίαζαν τη ζωή τους δεν πρόλαβαν να τη ζήσουν. Δεν πρόλαβαν να πετάξουν με τα δικά τους φτερά γιατί κάποιοι τους τα έκοψαν απότομα. Ένα ολόκληρο Έθνος ζητά, απαιτεί να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Περιμένει να δει τι θα γίνει με έργα και όχι με μεγάλα λόγια.

Περιμένει ο κόσμος να δει τι θα γίνει για να μην ξαναζήσουμε τέτοια εγκλήματα, για να μη θρηνήσουμε τόσους νεκρούς. Εκεί στην κοιλάδα του θανάτου φίλοι μου στα Τέμπη τρεις μέρες τώρα ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο ‘ωχαδελφισμός’, το φτηνό ρουσφέτι και οι ιθύνοντες που έχουν φταίξει δεν έχουν συλληφθεί. Τους καλούν οι νεκροί εκεί. Τους καλούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Και αυτό περιμένουμε να δούμε. Εκτός από τον σταθμάρχη ποιοι άλλοι θα λογοδοτήσουν;» ανέφερε η παρουσιάστρια.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content