Νικολούλη: Η στιγμή που μαθαίνει την αλήθεια στον αέρα – «Σωτήρη, κατέβα να δεις τι μας ήρθε»

“Αν δεις τι βόμβα έχουμε στα χέρια μας, θα καταλάβεις. Αυτό είναι Θεία Δίκη” είπε σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη στον σκηνοθέτη της.

Συγκλονιστικές ήταν οι εξελίξεις στο «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 17/2. Η Αγγελική Νικολούλη, αμέσως μετά τη σύνδεση που είχε με τη δημοσιογράφο Άννα Κανδύλη σχετικά με την υπόθεση Πισπιρίγκου, έλαβε ένα μήνυμα από συνεργάτη της για υλικό που έστειλε κάποιος τηλεθεατής.

«Δες από που έρχεται η πληροφορία. Έγινε μία ταυτοποίηση και κοίτα τι μας λένε. Πήραμε και πράγματα στο κινητό» της είπε χαρακτηριστικά, με την Αγγελική Νικολούλη να σοκάρεται από την αποκάλυψη.

«Πω, πω πω, τι μου λες τώρα; Αν όντως συμβαίνει αυτό που μας έστειλε ο μάρτυρας μιλάμε για Θεία Δίκη. Ξέρεις τι σημαίνει Θεία Δίκη; 27 χρόνια σε αυτή την εκπομπή το έχω ζήσει πολλές φορές εγώ» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Όταν ο σκηνοθέτης της εκπομπής, Σωτήρης Σπαθάρης, της ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις, η Αγγελική Νικολούλη του απάντησε: «Τι θέλεις, Σωτήρη; Διάλειμμα; Ποιο διάλειμμα; Αν δεις τι βόμβα έχουμε στα χέρια μας, θα καταλάβεις. Πάμε σε διαφημίσεις εντάξει αλλά μετά κατέβα κάτω να δεις τι μας ήρθε».

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως η πληροφορία που της ήρθε προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και αφορά σε μία πολύκροτη υπόθεση που ερευνά επί χρόνια η εκπομπή, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

zappit

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content