Νεότερα για τον θάνατο του Δημήτρη στη Θήβα – «Δεν αυτοκτόνησε» λέει ο πατέρας του – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός άνδρα, 38 ετών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του που ήταν σταματημένο λίγο πριν τη διασταύρωση Αμπελοχωρίου έξω από τη Θήβα.Ήταν ιδιοκτήτης εταιρίας σεκιούριτι και γιος απόστρατου αστυνομικού. Το θύμα βρέθηκε νεκρό μέσα στο αμάξι του, με τραύμα από όπλο, στη δεξιά κροταφική χώρα. Ήταν πεσμένος στη θέση του συνοδηγού και τα πόδια του ήταν στη θέση του οδηγού. Στο πατάκι του συνοδηγού εντοπίστηκε ένα περίστροφο. Η αρχική εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 38χρονος φέρεται να είχε δεχθεί απειλητικό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο αποστολέα, σύμφωνα με τον πατέρα του. Μάλιστα, όπως αναφέρει, είναι κάτι που γνωρίζουν οι Αρχές και ήδη το ερευνούν.

Λίγες ώρες πριν το μοιραίο, ο 38χρονος είχε μιλήσει με τον πατέρα του και όλα ήταν φυσιολογικά. Μάλιστα του είπε ότι πάει να ξεκουραστεί στο σπίτι. Η φωνή του δεν πρόδιδε την τραγική συνέχεια. «Δεν είναι αυτοκτονία», λέει ο πατέρας του 38χρονου στο Star.

«Ήταν πολύ καλό παιδί, έξυπνος, μορφωμένος, άνθρωπος της Εκκλησίας, με περιουσία. Δεν είχε λόγους για αυτοκτονία» προσθέτει. Ο 38χρονος σύμφωνα με την οικογένεια του, ήταν ένας δυναμικός χαρακτήρας. Είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και στο παρελθόν εργαζόταν ως ασφάλεια σε υψηλά πρόσωπα, σύμφωνα με το Star.

Τον τελευταίο χρόνο είχε ανοίξει εταιρία σεκιούριτι στη Θήβα. Η επιχείρηση του θα γίνει «φύλλο και φτερό» από την Ασφάλεια Θήβας, ενώ το κινητό του τηλέφωνο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content