Νέος μόνιμος Ιατρός Ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Θήβας

Νέος μόνιμος Ιατρός Ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Θήβας

Ορκίστηκε, στις 28/2/2023, στην Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Θήβας του Γ.Ν. Λιβαδειάς- Γ.Ν. Θήβας, ο νέος μόνιμος ιατρός ειδικότητας Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας, με βαθμό Επιμελητή Β’, κ. Γεωργόπουλος Γεώργιος, από τον Αν. Διοικητή κ. Κωνσταντίνο Χροναίο, παρουσία και του Ιατρού Οθροπαιδικού – Χειρουργού κ. Καραμάνη Ειρηναίου και της Δ/ντριας Αναισθ.Τμήματος & Τομεάρχη Χειρ. Τομέα Ιατρού Αναισθησιολόγου κας Μπερναλή Νικολέτας.


Ο νέος Ορθοπαιδικός αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια περίοδο που οι ανάγκες της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γ.Ν. Θήβας είναι μεγάλες καθώς ο αριθμός των χειρουργικών επεμβάσεων που πραγματοποιούνται έχει αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό και έχει διευρυνθεί το εύρος των περιστατικών που αντιμετωπίζονται τόσο από την περιοχή ευθύνης του νοσοκομείου όσο και από όμορες περιοχές και νομούς.


Τον καλωσορίζουμε στο δυναμικό του Νοσοκομείου μας και του ευχόμαστε Καλή Σταδιοδρομία, Καλή Δύναμη και Επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, στο οποίο η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα σταθεί αρωγός για την προαγωγή της υγείας και την αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών .

Ο Αν.Διοικητής
του Γ.Ν.Λιβαδειάς-Γ.Ν.Θήβας
(Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Θήβας)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΟΝΑΙΟΣ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content