Νέο Δ.Σ. Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Βοιωτίας

Στις 12 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Βοιωτίας, καθώς και αντιπροσώπων για τα συνέδρια της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. και του Νομαρχιακού Τμήματος Βοιωτίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν και με την ψήφο τους απέδειξαν έμπρακτα την αναγκαιότητα ισχυροποίησης και μαζικοποίησης της Ε.Ν.Ι.Β. Οι ελλείψεις προσωπικού, η υποχρηματοδότηση των δημόσιων δομών υγείας, η υποβάθμιση, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι καθηλωμένοι μισθοί, η υπερεφημέρευση είναι ορισμένα μόνο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας. Είναι επιτακτική η συλλογική συζήτηση και δράση ενάντια στην κατάσταση που βιώνουμε, η διεκδίκηση αποκλειστικά δημόσιας και δωρεάν υγείας, ενίσχυσης των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας, μαζικών μόνιμων προσλήψεων για να καλυφθούν τα κενά, η δημιουργία συνθηκών εργασίας που να μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες υγείας που θέλουμε στους ασθενείς μας.

Στις 20 Δεκέμβρη συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. και ακολουθώντας τις διαδικασίες που ορίζει το Κατασταστικό αποφάσισε την παρακάτω σύνθεση. Πρόεδρος της Ε.Ν.Ι.Β. ψηφίστηκε ο Μαλλές Αναστάσιος, Γραμματέας η Ρενδούμη Νάγια, Αντιπρόεδρος ο Διαμαντής Χρήστος, Ταμίας ο Ζελιλίδης Γιώργος και Μέλη οι Παύλου- Σκαντζής Λεωνίδας, Καραγιαννίδου Μαρία και Ζυγούρη Ελένη. Από τις αρχαιρεσίες, αντιπρόσωποι για το συνέδριο της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. είναι οι Ζελιλίδης Γιώργος και Ρενδούμη Νάγια και για το συνέδριο του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. οι Ζελιλίδης Γιώργος Ρενδούμη Νάγια και Παύλου-Σκαντζής Λεωνίδας.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία καθώς και ειρηνικό και χαρούμενο το Νέο Έτος!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content