Μοίρασε δώρα και έδωσε χαρά ο Γιώργος Αναστασίου στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Θήβας

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο Θήβας στο Κοντίτο. Εκεί παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ. Αναστάσιος Καμούτσης, κ. Νίκος Κοβάνης, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΘ κ. Βαγγέλης Ανδριανός καθώς και η κ. Ντίνα Ζαμπάκου, Προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας του ΔΟΘ.

Οι μαθητές τραγούδησαν διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα στους παρευρισκόμενους και δέχθηκαν παιχνίδια ως δώρα για τα Χριστούγεννα. Η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου κ. Ιωάννα Ρουπάκα συνομίλησε με τον Δήμαρχο εκφράζοντας τις ευχαριστίες όλων και επικοινωνώντας προβλήματα και δυσλειτουργίες του σχολείου.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων αφού μοίρασε τα δώρα στους μικρούς μαθητές ανέφερε ότι πάντα στέκεται με ιδιαίτερο σεβασμό μπροστά τους και μπροστά στις δασκάλες που επιτελούν με τόση ζέση το βαρυσήμαντο λειτούργημά τους.

Οι πάντα φιλόξενες αίθουσες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου γεμάτες ζωγραφιές και παιδικές κατασκευές στολίστηκαν με το υπέροχο χριστουγεννιάτικο Δέντρο και μας υποδέχθηκαν ακόμη μια φορά. Στο τέλος οι δασκάλες αφού μας κέρασαν γλυκά μας δώρισαν χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές για καλά Χριστούγεννα.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content