Μήνυμα του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΡΓΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023-24

«Η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά στις 11 Σεπτεμβρίου αποτελεί την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου για τη νεολαία του τόπου μας, γεμάτη όνειρα και προσδοκίες.  

Ιδιαίτερα για εσάς, τους μαθητές και τις μαθήτριες μας, που αποτελείτε την πιο σταθερή ελπίδα μας για το μέλλον, το σχολείο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σας και είναι φυσικό η πρώτη μέρα του σχολικού έτους να είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί ξεκινάτε το ταξίδι της γνώσης, σε μια δύσκολη και απαιτητική εποχή.

Δίπλα σας πάντα υπάρχουν εκπαιδευτικοί, στυλοβάτες αυτής της προσπάθειάς σας, πανέτοιμοι να νοηματοδοτήσουν αυτό το νέο ξεκίνημα και γονείς να σας στηρίξουν να κυνηγήσετε με αξιώσεις τα όνειρά σας.

Όλοι ΜΑΖΙ  οφείλουμε να ενισχύσουμε τις προσπάθειές σας για να θέσετε και να υπηρετήσετε υψηλούς στόχους.

            Ο Δήμος Τανάγρας, οι Σχολικές Επιτροπές και προσωπικά ο ίδιος θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι οι σχολικές μας μονάδες είναι έτοιμες και τη φετινή χρονιά να σας υποδεχτούν γιατί έγκαιρα και σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων έχουμε υλοποιήσει σειρά έργων και παρεμβάσεων, που καθιστούν τα σχολεία μας ασφαλή και λειτουργικά.

Προσπαθούμε καθημερινά να μεριμνούμε για την προστασία των πολύτιμων αγαθών της Παιδείας και της Υγείας, στοχεύοντας σε ένα ποιοτικό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον.

Η φροντίδα των σχολικών μονάδων, η αναβάθμιση των υποδομών τους και η ασφάλεια των μαθητών & εκπαιδευτικών μας αποτελεί προτεραιότητά μας, διότι εκεί χτίζεται το μέλλον μας.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, καλή κι εποικοδομητική σχολική χρονιά με δύναμη, αισιοδοξία και επιτυχίες.

Στους εκπαιδευτικούς, με εμπιστοσύνη στις γνώσεις και τις ικανότητες τους, εύχομαι δύναμη και υπομονή στην άσκηση του λειτουργήματός τους.

Στους γονείς που στηρίζουν και ενθαρρύνουν τα παιδιά τους, να συνεργάζονται και να συμπαραστέκονται στις προσπάθειες του σχολείου και να διαθέτουν ανεξάντλητη δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία ώστε να ξεπερνιούνται και τα πιο δύσκολα προβλήματα.

Καλή σχολική χρονιά, με Υγεία πάνω απ’ όλα για όλους & όλες!”

Ο Δήμαρχος Τανάγρας

Βασίλης Περγάλιας

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr