Μεσολόγγι: Σε απόγνωση η οικογένεια του Μπάμπη – Ψάχνουν μόνοι τους για τον 31χρονο στους βάλτους

Συνεχίζεται το μαρτύριο που βιώνει η οικογένεια του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται για 15η ημέρα και δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του.

Οι έρευνες των τελευταίων ημερών αποδείχθηκαν άκαρπες και πλέον η οικογένεια του 31χρονου κινητοποιήθηκε και «χτενίζει» μόνη της τον κάμπο του Ευρηνοχωρίου, μια απέραντη βαλτώδη περιοχή.

Την ίδια ώρα ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία με δόλο, παραμένει ψυχρός και όχι μόνο δεν ομολογεί αλλά προσπαθεί να διαψεύσει τα τρανταχτά στοιχεία των Αρχών

Όπως είναι φυσικό, ωστόσο, όσο περνάει ο χρόνο τόσο μειώνονται οι ελπίδες για να βρεθεί ο αγνοούμενος ζωντανός με τις Αρχές να δίνουν μάχη για να βρουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του θρίλερ.

«Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου να έχει τεμαχιστεί»

Την ίδια ώρα, εκφράζονται φόβοι ότι το άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου ενδέχεται να έχει τεμαχιστεί, προκειμένου να εξαφανιστεί. «Επειδή η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μια δυσκολία ακόμα και αν βρεθεί η σορός. Πιθανώς να βρεθεί μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες. Δυστυχώς όταν η σορός είναι εκτεθειμένη σε αέρα ή σε περιβάλλον πιο υγρό, γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία της αποσύνθεσης», σχολίασε ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega.

Στη συνέχεια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σορός να έχει τεμαχιστεί και να σκορπιστεί σε διάφορα σημεία:

«Πιθανά, εάν βρεθεί, θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση για έναν ιατροδικαστή. Ωστόσο, βάζουμε ένα ενδεχόμενο: θα είναι ακέραια η σορός; Ή θα είναι μια σορός που έχει τεμαχιστεί; Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλο το προφίλ του ανθρώπου. Ένα σώμα 70 κιλών είναι δύσκολο να μετακινηθεί. Εκεί πρέπει να δούμε εάν υπήρχε συνεργός ή εάν τεμαχίστηκε και σκορπίστηκε σε διάφορα σημεία», τόνισε ο κ. Λέων.

Μεσολόγγι: Οι αντιφάσεις που «έκαψαν» τον κρεοπώλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 50χρονου και το ένταλμα σύλληψης που ακολούθησε, βασίστηκε στις αντιφάσεις που υπέπεσε ο κατηγορούμενος κατά την διάρκεια των καταθέσεων που έδωσε στην Αστυνομία, σχετικά με τις κινήσεις του το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου, μετά τη συνάντησή τους.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν συλλέξει στοιχεία τόσο από κάμερες που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή των πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου, όσο και από κινητά τηλέφωνα, ενώ εξετάζονται και οι οικονομικές συναλλαγές που είχε ο 31χρονος με τον 50χρονο.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content