Μεσολόγγι: Εδώ εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του 31χρονου Μπάμπη – Νέα στοιχεία

Ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μεσολόγγι καθώς οι έρευνες για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου συνεχίζονται για έκτη ημέρα.

Να σημειωθεί πως πιθανότατα σήμερα θα γίνει η άρση απορρήτου των κινητών τηλεφώνων, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στις Αρχές να εντοπίσουν που βρισκόταν ο 50χρονος ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό.

Το κινητό του 31χρονου σταμάτησε να εκπέμπει σήμα λίγο αφότου εξαφανίστηκε, με το aixmi-news.gr να φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις έρευνες και το σημείο όπου εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα:

Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από Αθήνα και Πάτρα στο Μεσολόγγι

Eμπειροι αξιωματικοί εγκληματολογικών υπηρεσιών από Αθήνα και Πάτρα, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες στο Μεσολόγγι, ώστε να συνδράμουν στις έρευνες για τις συνθήκες εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, που συνεχίζει να αγνοείται, από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, στην περιοχή όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά του κινητό του, μια επίπεδη περιοχή με αγρούς, ρέματα και αρδευτικές διώρυγες, πέριξ του κτιριακού συγκροτήματος του πρώην ΤΕΙ, που σήμερα στεγάζεται η έδρα και Τμήματα της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η αδερφή του 31χρονου Μπάμπη στο Newsbomb – «Είναι εγκληματική ενέργεια η εξαφάνιση»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη ο οποίος αγνοείται απο το βράδυ της Πέμπτης στο Μεσολόγγι όταν βγήκε μαζί με φίλο του – ο οποίος έχει συλληφθεί – για να πάνε για κυνήγι.

«Με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι τώρα στα χέρια μας πιστεύουμε ότι είναι εγκληματική ενέργεια» λέει στο Newsbomb η αδερφή του η οποία ήρθε απο τη Γερμανία όπου εργάζεται στη χώρα μας το βράδυ του Σαββάτου για να συμμετάσχει στις έρευνες και να στηρίξει την οικογένειά της σε αυτές τις ώρες αγωνίας που βιώνει.

Το τελευταίο στίγμα απο το κινητό του 31χρονου εντοπίστηκε κοντά στα ΤΕΙ Μεσολογγίου με τις αρχές να έχουν “χτενίσει” την περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα .Η αδερφή του έχει δώσει στις αρχές και έχει ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ένα “έξυπνο” ρολόι που είχε στην κατοχή του ο 31χρονος και ήταν συνδεδεμένο με το κινητό του τηλέφωνο με σκοπό να εντοπιστεί η συσκευή και να ξεκινήσει να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Τα δεδομένα που έχει στα χέρια της η αστυνομία μέχρι τώρα είναι πως ο νεαρός θα πήγαινε για κυνήγι με τον 51χρονο φίλο του ο οποίος έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί δεν του πέρασαν χειροπέδες για την υπόθεση εξαφάνισης αλλά γιατί στην κατοχή του είχε ένα μαχαίρι.

Ωστόσο η οικογένεια αναφέρει ότι χρωστούσε στον Μπάμπη 17.000 ευρώ με την αδερφή του αγνοούμενου να αναφέρει ότι έχει πέσει σε αντιφάσεις : «Ο άνθρωπος που κρατάει η αστυνομία ,σε εμάς έχει πει άλλα, σε κάποιους άλλους γνωστούς τα έχει πει αλλιώς. Σε εμάς έχει πει ότι τον πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο για να πάει να τον πάρει , χαρακτηριστικά κιόλας έδωσε την λεπτομέρεια ότι ο αδερφός μου ήθελε μια coca cola και ότι πήγε και τον πήρε και τον άφησε πάνω στην Εθνική στα σκοτάδια για να πάει κάποιος άλλος γνωστός για να τον πάρει να πάνε για κυνήγι αλλα δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα μπορούσε να βρεθεί με τον αδερφό μου για να πάνε για κυνήγι. Στον κολλητό του είπε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με αυτόν τον συγκεκριμένο που τον παρέλαβε».

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο 31χρονος πρώτη φορά πήγε για κυνήγι και φορούσε καλά ρούχα και όχι τα στρατιωτικά που φοράει πάντα, όπως υποστηρίζει η οικογένεια ενώ πήρε μαζί του και το όπλο. Η αστυνομία παίρνει συνεχώς καταθέσεις αναζητώντας πληροφορίες για το παρελθόν του 31χρονου ώστε να εντοπίσει αν είχε με κάποιον προηγούμενα.

Ο Μπάμπης είχε έρθει στην Ελλάδα για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του και το βράδυ της Κυριακής θα επέστρεφε στην Ιταλία όπου εργάζεται σε εταιρεία που τοποθετεί φωτοβολταϊκά.

Οι αντιφάσεις του 51χρονου κρεοπώλη

Σε άλυτο, μέχρι στιγμής, μυστήριο εξελίσσεται η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι καθώς οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών έχουν στο «μικροσκόπιο» τον τελευταίο άνθρωπο που τον είδε ζωντανό.

Πρόκειται για τον 51χρονο χασάπη που κρατείται από τις Αρχές και καλείται να δώσει μια σειρά απαντήσεων αναφορικά με την εξαφάνιση του άνδρα, ο οποίος θα πήγαινε για κυνήγι την δεύτερη ημέρα του Ιανουαρίου αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να ανακτήσουν σβησμένα δεδομένα από το κινητό του 51χρονου. Ενέργεια που έγινε αφότου είχε εξαφανιστεί ο 31χρονος, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μηνύματα, τηλεφωνικές επαφές και κλήσεις.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το ΙΧ του 51χρονου, με το οποίο μετέφερε, όπως είπε, τον 31χρονο στην περιοχή των ΤΕΙ. Όπως στο μικροσκόπιο για εύρεση στοιχείων έχει μπει και το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του ο άνδρας και για το οποίο κρατείται αφού του απαγγέλθηκε κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, εύρημα των Αρχών είναι η χρονική ανακολουθία στην κατάθεση του 51χρονου. Σύμφωνα με τον ίδιο έκανε 1 ώρα και 10 λεπτά να επιστρέψει στην οικία του από μια περιοχή που δεν απαιτούνται περισσότερα από επτά λεπτά οδικώς!

Μια άλλη παράμετρος που εξετάζουν προσεκτικά οι έμπειροι αξιωματούχοι είναι τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων, καθώς αναμένεται τις επόμενες ώρες να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο.

Ο 51χρονος ισχυρίζεται πως είχε αφήσει σπίτι του το κινητό του ενώ το κινητό του 31χρονου Μπάμπη είναι πλέον κλειστό.

Το τελευταίο στοιχείο που βάζει τον 51χρονο στο κάδρο των υπόπτων είναι πως ανάμεσά στους δυο άνδρες υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Διαφορές του ύψους ων 17.000 ευρώ, τα οποία είχε δανειστεί ο 51χρονος από τον 31χρονο.

Συγγενείς του Μπάμπη αναφέρουν πως τα χρήματα αυτά δεν επεστράφησαν ποτέ στον 31χρονο, με τον 51χρονο να ανταπαντά πως τα δανεικά δεν ήταν 17.000 ευρώ αλλά 7.000 ευρώ και έχουν επιστραφεί.

Σύμφωνα πάντα με τους συγγενείς του αγνοούμενου, ο 31χρονος είχε σκοπό να ζητήσει από τον 51χρονο τα χρήματα όταν θα πήγαιναν για κυνήγι…

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content