Μεγαλειώδης η κοπή πίτας του Ομίλου Δράσεων & Πολιτισμού «Χορονός» στη Λιβαδειά – φώτο + βίντεο

Μεγαλειώδης η κοπή πίτας του Ομίλου Δράσεων & Πολιτισμού «Χορονός» στη Λιβαδειά

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του για το 2024, πραγματοποίησε με τεράστια επιτυχία το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, ο  Όμιλος Δράσεων & Πολιτισμού «Χορονός», στην κοσμική ταβέρνα «Η Στοά» (Κουτσούμπας) στη Λιβαδειά.

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, την οποία είχαν κατακλύσει μέλη και φίλοι του Ομίλου, σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα, ο χοροδιδάσκαλος κ. Νίκος Γαλανάκος ,έκοψε την πίτα και υποσχέθηκε μία ακόμα πιο δυνατή χρονιά. Στόχος και επιθυμία τόσο του δασκάλου όσο και των μελών είναι το 2024, να σηματοδοτηθεί με ακόμα περισσότερες δράσεις, τόσο σε πολιτιστικό όσο σε πνευματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Η Τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί, είναι το ενεργό μέλος του συλλόγου, Έλλη Θεοδώρου. Το δώρο ήταν ένα κόσμημα γούρι και μία συνδρομή σε γνωστό γυμναστήριο της πόλης.

Την βραδιά «έντυσε» μουσικά, η Βιβή Βουτσελά, η οποία με φωνή που τραβάει την προσοχή ,ταξίδεψε το κοινό σε όλη την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, συνοδευόμενη από την ορχήστρα της.

Ευχάριστο μουσικό διάλειμμα σε μια πιο λαϊκή χροιά, πρόσφεραν δύο ταλαντούχα μέλη του Συλλόγου. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με το μπουζούκι του και ο Δημήτρης Χονδρός με την κιθάρα και την εκπληκτική φωνή του.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού κ. Νότης Αγνιάδης και ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Αγγελόπουλος Γεώργιος.

Ο «Χορονός» είναι ένας νεοσύστατος σχετικά σύλλογος, που αν και στα πρώτα του βήματα τον «χτύπησε» ο κορονοϊός και συνέπεσε με την καραντίνα, κατάφερε να σταθεί όρθιος με αξιοπρέπεια. Αναπτύχθηκε με σταθερά βήματα, βάζοντας γερές βάσεις. φρόντισε  να κρατά ψηλά τις παραδόσεις και να καταχειροκροτείται σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις και εμφανίσεις στις οποίες συμμετέχει. Αυτό οφείλεται τόσο στον έμπειρο δάσκαλο Νίκο Γαλανάκο, όσο και στα μέλη που πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και πετυχαίνουν ένα δυνατό αποτέλεσμα.

Ρεπορτάζ Τζένη Μπαρούχου


Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content