Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση ψηφιδωτών στο μουσείο Θήβας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στον υπέροχο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών η έκθεση ψηφιδωτών. Ο κόσμος μαγεύτηκε από τα αριστουργήματα των καλλιτεχνών, από την υπέροχη φιλοξενία και όλοι οι καλεσμένοι μας το θεώρησαν μία ξεχωριστή εμπειρία.

Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν με τα έργα τους, συγχαρητήρια τον Δήμο Θηβαίων, συγχαρητήρια στην δασκάλα Κατερίνα Καλίβι συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές σε αυτή την όμορφη γιορτή τέχνης και στους χορηγούς της εκδήλωσης,

Μεταξύ άλλων H Φανή Παπαθωμά επισκέφθηκε την έκθεση και αναφέρει:

“Η μαγεία των ψηφίδων.Μια καταπληκτική δουλειά με μοναδικές δημιουργίες ψηφιδωτών. Η μοναδικότητα της ψηφίδας, ορθά τοποθετημένη,δημιουργεί ένα σύνολο, μια εικόνα , ένα έργο τέχνης.Και αυτή είναι η μαγεία της τέχνης των ψηφιδωτών.Εκεινο που πραγματικά με καθηλώνει κάθε φορά που μελετώ ψηφιδωτά είναι η απόλυτη ομοιότητα με την ανθρώπινη φύση και την κοινωνία.Ο καθένας μας μοναδικός,και ξεχωριστός σε ένα σύνολο,σε μια κοινωνία με όρους και κανόνες.Ο ένας που φτιάχνει τον κόσμο ως σύνολο ενιαίο , την κοινωνία μας.”Ένας για όλους, λοιπόν και όλοι για έναν”. Το βέβαιο είναι ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Συγχαρητήρια Katerina Kalivi

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content