Με καλοκαιρινή ζέστη θα γιορτάσουμε το Πάσχα

Με τι καιρό θα γιορτάσουμε το Πάσχα 2024; Οι πρώτες προβλέψεις των μετεωρολόγων είναι άκρως ενθαρρυντικές καθώς μιλούν για καλοκαιρία και υψηλές θερμοκρασίες.

Παραμονές Μεγάλης Εβδομάδας και κλεισίματος των σχολείων, γονείς αλλά και εργαζόμενοι αρχίζουν να κάνουν τα πλάνα τους για το πώς αλλά και κυρίως για το πού θα γιορτάσουν το Πάσχα 2024 καθώς τα πάντα εξαρτώνται από τις καιρικε΄ς διαθέσεις.

Πάσχα με υψηλές θερμοκρασίες που θυμίζουν καλοκαίρι

Υψηλές θερμοκρασίες που παραπέμπουν σε τέλη Μαίου θα απολαύσουμε όλοι ανήμερα του Πάσχα σύμφωνα με την πρώτη πρόγνωση του μετεωρολόγου της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλου. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 10 μέρες από το Πάσχα 2024 όμως ο καιρός φαίνεται ότι θα είναι σύμμαχος των ταξιδιωτών αλλά και όλων όσων επιλέξουν να γιορτάσουν τη δεύτερη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης μένοντας στην πόλη.

Σε μια πρώτη του πρόγνωση στην εκπομπή της ΕΡΤ, ο μετεωρολόγος μίλησε για συνθήκες που θα παραπέμπουν σε καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες  για την εποχή που θα αγγίξουν όπως φαίνεται τους 26 και 28 βαθμούς και «γλυκό» καιρό, χωρίς ακραία φαινόμενα.  Μάλιστα ερωτηθείς για το αν ο καιρός θα είναι ευνοϊκός για βουτιές στη θάλασσα απάντησε ότι τα μπάνια έχουν ήδη ξεκινήσει για πολλούς από τον Απρίλιο που μπήκε φορτσάτος με τις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες.

Βέβαια όπως τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος αν και είναι ακόμα νωρίς για την οριστική πρόβλεψη για τον καιρό του Πάσχα 2024, τα πρώτα στοιχεία ανοίγουν τον δρόμο για καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες.

dnews

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content