Λήξη Χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας “Τα Κονάκια”

Εκδήλωση Λήξης των Χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας <<TA KONAKIA>>

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λήξης της χορευτικής χρονιάς 2023-2024 του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας ,τη Πέμπτη , 6 Ιουνίου 2024, στον αύλειο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη μας για την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά .

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Ευγενία μας  μέλος του χορευτικού και αργότερα γραμματέας του Συλλόγου που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας. Η Αναστασία Πασχάλη ταμίας του συλλόγου μίλησε για την Ευγενία με αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλα όσα πρόσφερε στο σύλλογο.Η Ευγενία θα είναι πάντα στις καρδιές μας.

Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν με άψογο τρόπο τους παραδοσιακούς χορούς που διδάχτηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς αναδεικνύοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά των Σαρακατσαναίων αλλά και με χορούς από όλη την Ελλάδα, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με τόσο ζήλο στα χορευτικά μας τμήματα, που με την αφοσίωσή τους και τη συνεχή προσπάθειά τους ανέδειξαν την παράδοσή μας

Στους γονείς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον επί 25 χρόνια δάσκαλό μας ,τον Νίκο Μπαλιάμη για την πολύτιμη καθοδήγηση στη διατήρηση και διάδοση της παράδοσής μας,το σπουδαίο του έργο και τον σημαντικό ρόλο ως δάσκαλος για την άριστη σχέση του με τα παιδιά.

Ευχαριστούμε τον πατέρα Δανιήλ εφημέριο της ενορίας μας των Αγίων Θεοδώρων που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και μας τίμησε με την παρουσία του.

Θερμές ευχαριστίες στην Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού σχολείου Θήβας την κα Χρύσα Δρίτσα για την παραχώρηση του αύλειου χώρου που πραγματοποιήσαμε την εκδήλωση.

Την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης,

Τα ζαχαροπλαστεία SNOOPY KAI BASIL

Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα μέλη, τους φίλους του συλλόγου και το κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του. Η υποστήριξή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και να προάγουμε την πολιτιστική κληρονομιά μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά στα παιδιά, και στην συνέχεια φαγητό και γλυκό.

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης αποτελεί απόδειξη της συλλογικής προσπάθειας και της αγάπης για την παράδοση, και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και την επόμενη χρονιά.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ανυπομονούμε να σας έχουμε ξανά κοντά μας.

Ραντεβού το Σεπτέμβριο

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος

Αντωνία Δελή-Μεγαρίτη

 

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content