Λιβαδειά: «Έφυγε» η ρευματολόγος Μαρία Αρετή

Υπηρέτησε σε Μονάδες Υγείας της Βοιωτίας και πρόσφερε τις υπηρεσίες της ως ιδιώτης γιατρός σε Λιβαδειά, Νάξο και Πειραιά…

Σε ηλικία 55 ετών «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η γιατρός – ρευματολόγος Μαρία Αρετή. Βαρύ πένθος στην τοπική κοινωνία της Λιβαδειάς όπου διατηρούσε ιατρείο και φυσικά στον τόπο καταγωγής της τη Νάξο, όπου ζούσε με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με το Naxospress το βράδυ της Πέμπτης (9/2) ένιωσε αδιαθεσία. Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν από τον σύζυγό της Πάρι Ζαχαροδήμο που εργάζεται στο Νοσοκομείο Νάξου, όπου και μεταφέρθηκε λίγο αργότερα η 55χρονη, από πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Στο Νοσοκομείο, έγιναν νέες προσπάθειες από τους συναδέλφους της να επανέλθει χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Η Μαρία Αρετή, μητέρα τριών παιδιών, ήταν ιδιαίτερη αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Είχε σπουδάσει Φυσικοθεραπεία και στη συνέχεια σπούδασε ιατρική στο ΕΚΠΑ από όπου αποφοίτησε το 2000.

Ως ειδικευόμενη, υπηρέτησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς και στο Κέντρο Υγείας Διστόμου. Αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Νικαίας στο Ρευματολογικό Τμήμα του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μ.Τ.Σ και αργότερα του Ευαγγελισμού. Την ειδικότητα της Ρευματολογίας την απέκτησε το 2010 και ακολούθως εργάστηκε ως ιδιώτης ρευματολόγος. Εξειδικεύτηκε στην τριχοειδοσκόπιση στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «SAN MARTINΟ» της Γένοβα. Ήταν επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού στα «μεταβολικά Νοσήματα των Οστών».

Το τελευταίο αντίο στην αξιαγάπητη Μαρία, θα πουν συγγενείς και φίλοι το Σάββατο (11/2) στις 15:00’ στον Ιερό Ναό Παντανάσσης, στην πόλη της Νάξου.

Καλό Παράδεισο!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr