Λιβαδειά: Αλλαγές στις πολιτιστικές εκδηλώσεις

Αλλαγές στις πολιτιστικές εκδηλώσεις

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στην περιοχή μας αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις από σήμερα έως και την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023.  Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει για τις ακόλουθες αλλαγές στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Ακυρώνονται οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

  • Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 

Η θεατρική παράσταση “LEMON” στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας.

  • Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 

Η συναυλία για τα εγκαίνια του Ανοικτού Θεάτρου στην Κοινότητα Αγίου Γεωργίου.

Αλλαγές στον χρόνο και τον τόπο πραγματοποίησης εκδηλώσεων: 

  • Αναβάλλεται η παράσταση καραγκιόζη «Το φάντασμα του Σαραγιού και ο καπετάν Κίσσας» που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τσουκαλάδων.  
  • Η θεατρική παράσταση «Αγαμένων» που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:30  στον προαύλιο χώρο αίθουσας εικονικής πραγματικότητας.  
  • Η θεατρική παράσταση «Ομήρου Οδύσσεια» από τους ωφελούμενους του ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:30. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «3 Μονόπρακτα του Άντον Τσέχωφ» από τους μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς στο θεατράκι της Δωδεκανήσου και ώρα 21:00.     

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τις παραστάσεις της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου και Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content