Λειτουργία Λαϊκού Φροντιστηρίου στη Λιβαδειά

 Το  Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς  συνεχίζοντας  τις δράσεις αλληλεγγύης του, σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, ξεκινά  και φέτος τη  λειτουργία του «Λαϊκού  Φροντιστηρίου», το οποίο λειτουργεί  για έκτη συνεχή χρονιά στην Επαρχία Λιβαδειάς.

    Στόχος μας δεν είναι σε καμία περίπτωση να υποκατασταθεί το Δημόσιο Σχολείο. Αντιθέτως  το  Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς  παλεύει για ΔΗΜΟΣΙΑ, Δωρεάν ΠΑΙΔΕΙΑ, ώστε να μην απαιτούνται κανενός είδους επιπλέον φροντιστήρια και μαθήματα. Ωστόσο γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες των συναδέλφων μας να στηρίξουν εκπαιδευτικά τα παιδιά τους, προχωράμε σε αυτήν την πρωτοβουλία ώστε να μην αφήσουμε κανένα παιδί αβοήθητο στις απαιτήσεις του Σχολείου. 

    Ειδικά σήμερα που το κόστος ζωής  αυξάνεται συνεχώς και τα εισοδήματα  μειώνονται,  όλο και περισσότερες οικογένειες  αδυνατούν να προσφέρουν στα παιδιά τους τη στοιχειώδη ενισχυτική εκπαίδευση που σήμερα απαιτείται για να μπορέσει ένα παιδί να ανταπεξέλθει.

    Το «Λαϊκό Φροντιστήριο» φιλοδοξεί να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά.

    Τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, γιατί οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν προσφέρουν εθελοντικά.

    Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους ανέργους, τους εν ενεργεία, αλλά και τους συνταξιούχους που θέλουν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μας και να κάνουν το Λαϊκό Φροντιστήριο και δική τους υπόθεση. Κάθε εκπαιδευτικός που κάνει το βήμα να συμμετέχει, αποτελεί παράδειγμα αληθινού παιδαγωγού. Είναι δείγμα πραγματικής αλληλεγγύης σε όσους δοκιμάζονται από αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά. 

  Καλούμε όλους τους γονείς, είτε είναι μέλη των Σωματείων μας, είτε όχι να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Λαϊκό φροντιστήριο.

   Καλούμε τα Σωματεία, τους Συλλόγους Γονέων και τους Φορείς της περιοχής

να στηρίξουν με κάθε τρόπο αυτήν την προσπάθεια και να ενημερώσουν τα μέλη τους.                

     Για την οργάνωση της λειτουργίας του Λαϊκού Φροντιστηρίου ορίστηκε το μέλος του Δ.Σ του Ε.Κ.Λ.  σ. Καρβούνης Χρήστος  τηλ. 6934640897

     Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς (τηλ.  22610 28344)  και  στον  σ. Καρβούνη Χρήστο.

Τα μαθήματα ξεκινούν  τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 και θα πραγματοποιούνται στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς.

Για       το       Δ.Σ.

Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content