Λευτέρης Παπαδάκης: Ο Θηβαίος αθλητής στην Ιταλία για να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Motocross EMX 125

Στην Ιταλία βρίσκεται από χθες ο Θηβαίος αθλητής Motocross για να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα EMX 125. Ο 14χρονος Λευτέρης Παπαδάκης ο οποίος ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από 6 χρονών, φέτος τρέχει με μηχανή της εταιρείας FANTIC και οι επιδόσεις του είναι πολύ καλές μέχρι στιγμής.

Το πρωτάθλημα EMX 125, που πραγματοποιείται στο Trentino της Ιταλίας, αποτελεί το «σκαλί» κατά το οποίο καταξιώνονται οι νέοι οδηγοί και οι εταιρείες που ασχολούνται με το Motocross κάνουν τις επιλογές τους για τον επόμενο παγκόσμιο πρωταθλητή. Οι συμμετοχές στη συγκεκριμένη κατηγορία που αγωνίζεται ο Λευτέρης είναι πάρα πολλές με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και υψηλές απαιτήσεις.

Ο Λευτέρης κατάφερε να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στην Ιταλία και να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των χορηγών του: AUTO Stamatopoulos, Nikolaou Clima, ΓΚΕΛΗΣ – Πλακάκια/Χρώματα/Μονωτικά , ΓΛΥΚΑΣ Ανακύκλωση, ΚΑΝΑΡΗΣ – Κατασκευές Αλουμινίου, Λαδόκολλα – Μεζεδοπωλείο/Ψησταριά, MARLON Hellas, Αθλητικός Σύλλογος Κάδμου.

Η ομάδα του E-Sterea.gr εύχεται στον Λευτέρη καλή επιτυχία και να γυρίσει στην πατρίδα με τη νίκη!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr