Λαμία: Νεκρός μέσα σε αυλάκι με τραύμα στο κεφάλι εντοπίστηκε ηλικιωμένος

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο ηλικιωμένος κάτοικος της κοινότητας της Λαμίας, έφυγε από το σπίτι του για να κάνει τη συνηθισμένη απογευματινή του βόλτα. Οι ώρες περνούσαν όμως και ο ηλικιωμένος δεν έδινε σημεία σημεία ζωής και οι δικοί του άνθρωποι άρχισαν να ανησυχούν. Έτσι ενημέρωσαν τις αρχές και ξεκίνησαν κι εκείνοι να τον αναζητούν στην περιοχή της Λαμίας.

Παρά το γεγονός ότι «χτένισαν» όλη την περιοχή δεν κατόρθωσαν αρχικά να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο.

Τελικά λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ του Σαββάτου ο γιος του τον εντόπισε πεσμένο μέσα σε ένα αυλάκι χωρίς τις αισθήσεις του. Το σημείο είχε πολλά και ψηλά χόρτα με αποτέλεσμα να μην φαίνεται ο άνθρωπος που ήταν πεσμένος μέσα στο αυλάκι το οποίο είχε και νερό.

Δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport ο άτυχος ηλικιωμένος έφερε και τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο κανείς δεν ξέρει εάν γλίστρησε και έπεσε μέσα στο χαντάκι ή εάν περπατώντας έπαθε κάτι παθολογικό με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει μέσα.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική, καθώς επίσης και πολλοί κάτοικοι οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον αδόκητο χαμό του συγχωριανού τους.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr