Λαμία: Εξιχνίαση ληστείας και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας

Εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση ληστείας και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, η οποία διαπράχθηκε σε βάρος υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας 

Ταυτοποιήθηκαν (4) ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για τα ανωτέρω αδικήματα, ενώ δύο εξ αυτών εντοπίσθηκαν στο πλαίσιο αναζητήσεων και συνελήφθησαν

Επιπλέον, συνελήφθη ένας ακόμα ημεδαπός, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων 

Κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση ληστείας και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, σε βάρος αλλοδαπού υπαλλήλου υγρών καυσίμων, η οποία διαπράχθηκε απογευματινές ώρες της (21-09-2023), στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και μεθοδικής έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τέσσερις ημεδαποί, οι τρεις ανήλικοι, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για τα ανωτέρω αδικήματα.

Ειδικότερα, αρχικά οι δύο εκ των κατηγορουμένων, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγισαν το πρατήριο υγρών καυσίμων και αποπειράθηκαν να βάλουν καύσιμα στο όχημα τους, χωρίς να επιθυμούν να καταβάλουν το αντίστοιχο αντίτιμο, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν με τον παθόντα, ασκώντας του σωματική βία, ενώ παράλληλα προκάλεσαν φθορές στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα, μαζί με τους δύο ακόμα συνεργούς του, προσέγγισαν με το όχημα τους εκ νέου το πρατήριο και επιτέθηκαν στον υπάλληλο, ασκώντας του σωματική βία, ενώ του απέσπασαν χρηματικό ποσό που έφερε στην κατοχή του, από τις εισπράξεις του πρατηρίου, το οποίο ο παθόντας δεν αντιλήφθηκε άμεσα και τράπηκαν πάλι σε φυγή.

Κατόπιν άμεσων αναζητήσεων, εντοπίσθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και συνελήφθησαν δύο εκ των κατηγορουμένων, ενώ επιπλέον συνελήφθη και ένας ακόμα ημεδαπός, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το όχημα των κατηγορουμένων, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκαν για να οδηγηθούν σήμερα (25-09-2023) στον κ. Ανακριτή Λαμίας.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content