Λάμπρος Σκάρλας: Υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας ΠΑΣΟΚ-Κινάλ – Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1977 και μεγάλωσα στη Λιβαδειά.


Σπούδασα Mηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Συνέχισα τις σπουδές μου αποκτώντας με διάκριση (πρώτος) το 2003 το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη θεωρία αποφάσεων.


Το 2007 ολοκλήρωσα τη Διδακτορική διατριβή στην Τεχνητή Νοημοσύνη εκπονώντας την έρευνα μου στο UPenn στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α. με υποτροφία.


Έχω εργαστεί ως Επίκουρος Καθηγητής σε πολλά Ελληνικά Πανεπιστήμια μεταξύ των οποίων το Ε.Α.Π, το πρώην Παν. Στερεάς και το ΤΕΙ Θήβας.


Έχω συνεργαστεί μεταξύ άλλων, με το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υγείας, Οικονομικών αλλά και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ως εισηγητής.

Εργάζομαι από το 2001, ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρώ κατάστημα τεχνολογίας, μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.


Είμαι εκλεγμένος στο Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, Τμήμα Ανατολικής Στερεάς, και πρώτος σε ψήφους σύμβουλος στην κοινότητα Λεβαδέων.


Με την σύζυγό μου Βασιλική Παφύλα, Οικονομολόγο – Ασφαλιστική σύμβουλο έχουμε τρία παιδιά.
Γνωρίζω άριστα αγγλικά και καλά γαλλικά.
Αγαπημένο μου χόμπι μου είναι η ιστιοσανίδα (windsurf) και οι βόλτες με την οικογένειά μου στην πλούσια Βοιωτική ύπαιθρο.

Ξεκίνησα την αθλητική μου δραστηριότητα ως αθλητής στον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.)
Για όσα μπορούμε να κάνουμε
Περισσότερα✌️ https://www.skarlaslambros.gr

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr