Λάμπρος Σκάρλας: Συνάντηση με Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας

Συνάντηση Ενημερωτικής Συζήτησης με Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας

Την Πέμπτη 23-2-2023 στο παλιό δημαρχείο του Δήμου Λεβαδεών πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του υπ. Βουλευτή κ. Σκάρλα Λάμπρου με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του συλλόγου ΟΤΑ Βοιωτίας .

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα. Η τρέχουσα θητεία του κ. Σκάρλα ως αιρετού στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και προγενέστερα ως επιστημονικού συνεργάτη στο Δήμο Λεβαδέων αποτέλει συνδετικό κρίκο με τους εργαζόμενους και τα μέλη του Συλλόγου.

1.Συζητήθηκαν εργασιακά θέματα (ελλείψεις προσωπικού και υποστελέχωση υπηρεσιών με ταυτόχρονη αύξηση αρμοδιοτήτων),
2.Διοικητικά και οργανωτικά θέματα των υπηρεσιών τον ΟΤΑ,
2.Μισθολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα που αφορούν τους εργαζομένους του ΟΤΑ.

Ο κος Σκάρλας απάντησε διεξοδικά σε όλα τα ερωτήματα, ανέλυσε τόσο το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-Κιναλ για τα θέματα αυτά αλλά και κατέθεσε την προσωπική του σφραγίδα δεσμευόμενος ότι θα είναι δίπλα στο πλευρό των εργαζομένων σε κάθε λογική εργασιακή διεκδίκηση.
Στη συνέχεια η συζήτηση ανοίχτηκε σε ολό το φάσμα των προβλημάτων της καθημερινότητας (ακρίβεια,ανεργία,αποκέντρωση) ως ακόμη και σε εθνικά ζητήματα(δημογραφικό, ζητήματα εθνικής άμυνας και εθνικής κυριαρχίας).
Ο κ Σκάρλας ανέπτυξε αναλυτικά τόσο τις θέσεις του όσο και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-Κιναλ για όλα τα ανωτέρο ζητήματα και στη συνέχεια αφού εξαντλήθηκαν οι ερωτήσεις των εργαζομένων ανέπτυξε το όραμά του για μια σύγχρονη δημόσια διοίκηση, για ένα σύγχρονο κράτος δικαίου με άξονες την ειλικρίνεια, την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες για όλους και κεντρικό στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία των πολλών και την πρόοδο της Βοιωτίας ως χώρας.

Ο Σύλλογος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο Βουλευτή ο οποίος τους ευχαρίστησε που τον τίμησαν με την συνάντηση τους και που τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα και τις σκέψεις τους για το ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο εγγύς μέλλον.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content