Λαμπρή Ορκωμοσία στο Δήμο Τανάγρας: Ο Περγάλιας ορκίζεται Δήμαρχος για τρίτη φορά

Η Νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Τανάγρας Αναλαμβάνει Υπηρεσία Με Λαμπρή Τελετή Ορκωμοσίας

Στην καρδιά της Βοιωτίας, με το φόντο της ιστορικής κληρονομιάς του Γυμναστηρίου Σχηματαρίου, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Τανάγρας, ενώπιον ενός ενθουσιώδους πλήθους. Ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας, με το χαμόγελο και τη θετική ενέργεια που τον χαρακτηρίζει, υποδέχτηκε τους πολίτες και τους επίσημους καλεσμένους, καταγράφοντας στο βλέμμα του την εμπιστοσύνη και την αγάπη που του προσφέρει η τοπική κοινωνία.

Η τελετή ενισχύθηκε με την παρουσία επιφανών προσωπικοτήτων της Εκκλησίας και της πολιτικής σκηνής. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’, ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ.κ. Γεώργιος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνης Σπανός, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σπύρος Νικολάου, καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βοιωτίας και οι Βουλευτές της περιοχής.

Σε ένα κλίμα αισιοδοξίας, οι κ.κ. Ιερώνυμος Β’ και Γεώργιος ευλόγησαν την νέα δημοτική αρχή, προσφέροντας τις ευχές τους για μια εποικοδομητική θητεία που θα φέρει πρόοδο και ευημερία στην τοπική κοινότητα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ευχές όλων για καλή και δημιουργική θητεία, ενώ ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας υπογράμμισε τη δέσμευση της δημοτικής αρχής για διαφάνεια, κοινωνική συνοχή και οικονομική ανάπτυξη που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε πολίτη του Δήμου Τανάγρας. Με την υποστήριξη και την αγάπη των συνδημοτών του, ανοίγει τον δρόμο για μια νέα εποχή προόδου και κοινωνικής ευημερίας.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content